La Vanguardia (Català-1ª edició)

La revista ‘Bunte’ dona per feta la ruptura d’Albert i Charlene

La princesa ja hauria comunicat la separació als seus pares, germans i amics sud-africans

- REDACCIÓ Barcelona

La revista alemanya Bunte assegura, a l’edició en paper, que la separació entre Albert de Mònaco i la seva esposa, Charlene, ja és un fet. La publicació, que sol oferir informació de la família Grimaldi i que té fonts molt fiables a Mònaco, aporta diverses pistes.

Per començar, afirma que un administra­dor d’actius molt pròxim al príncep, Claude Palmero, a qui es considera un solucionad­or de problemes, prepara el divorci de la parella. Ell és la cara visible d’una xarxa corporativ­a que té la seu a Malta i que és propietat del germà de Charlene, Sean Wittstock. L’empresa podria estar dedicada a administra­r béns. I, segons Bunte ,estudia expandir-se a Sud-àfrica, cosa que no tindria sentit si la família no hi tingués béns immobles. En aquest sentit, la publicació també assegura que Charlene fa molt temps que busca una casa a Johannesbu­rg, concretame­nt al barri de Benoni, on viuen els seus pares i el seu germà Sean amb els seus dos fills.

Així mateix, un altre dels germans de Charlene, Gareth, que va decidir traslladar-se a Mònaco després del casament dels prínceps i que ha format al principat la seva família, ja podria haver comprat una vil·la a prop de la dels seus pares, de manera que s’infereix que la seva idea és traslladar-se aviat. La companyia de Malta, explica per acabar Bunte, podria gestionar aquestes propietats i podria assegurar el futur de la família després del divorci, cosa que Charlene ja ha explicat als seus pares.

L’altra pista en què la publicació alemanya es basa per assegurar que la separació d’Albert i Charlene ja és un fet són les paraules de la mateixa princesa, expressade­s als seus amics sud-africans, amb qui ara pot compartir molt temps. Els ha parlat dels seus plans futurs, i

Claude Palmero, un ‘solucionad­or de problemes’, podria estar preparant el divorci de la parella

els ha explicat que vol ampliar les seves activitats al seu país, cosa que no podria fer si no passés més temps allunyada de Mònaco.

La publicació germànica afegeix que el que Charlene ha traslladat als mitjans –que és a Sud-àfrica per una infecció– només és una excusa i que la crisi que viu la parella des de fa cinc mesos està a punt de culminar amb el divorci.c

 ?? POUPART JULIEN / ABACA / GTRES ?? Albert i Charlene de Mònaco l’estiu del 2020
POUPART JULIEN / ABACA / GTRES Albert i Charlene de Mònaco l’estiu del 2020

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain