La Vanguardia (Català-1ª edició)

‘Lazos de sangre’ estrena, amb María Jiménez, quarta temporada

Boris Izaguirre torna a presentar el programa de La 1

- REDACCIÓ Barcelona

Lazos de sangre torna dimarts a La 1 amb la quarta temporada. La primera protagonis­ta del programa, que presenta Boris Izaguirre, és María Jiménez. La cantant sevillana és un dels 17 nous retrats íntims d’aquest espai que s’emetrà els dimarts a partir de les 22.35 hores.

Izaguirre connectarà amb María Jiménez des de Chiclana. El que no sap l’artista és que algú molt especial visitarà el plató per oferir-li un regal musical únic. Al debat que es farà després del documental, que també moderarà Izaguirre, la confident i germana, Isabel Jiménez, compartirà els moments més durs de la vida de la cantant. A més a més, el programa donarà veu als espectador­s des de les xarxes socials i analitzarà els vestits icònics de Jiménez amb l’estilista nominada sis vegades als Goya Cristina Rodríguez.

María Jiménez passa comptes amb el passat després de tenir una greu malaltia que gairebé li costa la vida i conscient que en aquest moment de la vida no té necessitat de callar res. En aquest recorregut personal i musical hi participar­an grans amics com Pitingo, Diana Navarro i Raimundo Amador, els dissenyado­rs Victorio & Lucchino i el seu fill Alejandro.

En aquesta nova temporada, Lazos de sangre, dirigit per Carmen Delgado i produït per RTVE en col·laboració amb Tesseo Produccion­es, recorrerà també el passat de María Teresa

Campos per mostrar des dels seus inicis a la ràdio fins a la lluita per criar les seves filles; explicarà la història de com un humil taxista va canviar el rumb de la seva vida fins a convertir-se en el Fary, i viatjarà al glamur i el luxe de la Marbella dels vuitanta.

L’espai inclourà una entrevista amb Daniel Pontes, hereu universal de Lina Morgan, que parla per primera vegada en un programa de televisió, i descobrirà revelacion­s sorprenent­s de la carrera i la vida d’Alaska i els orígens d’una de les estirps musicals més destacades del nostre país, els Carmona; explorarà l’arxiu de RTVE per rescatar imatges de Parchís que ni ells mateixos recorden; revelarà els somnis de joventut de Manuel Díaz, el Cordobés ,enel seu relat més íntim; recorrerà la carrera personal i profession­al de dues grans dames del teatre, Concha Velasco i Lola Herrera, i recordarà el marquès de Griñón amb l’hereva del títol, Tamara Falcó. També recollirà les històries d’amor, escàndols i tragèdies de la família Grimaldi; el sorprenent relat rere el somriure i l’humor de Gila; reviurà els grans èxits del Dúo Dinámico i Los del Río, i retrà homenatge a un geni de la televisió: Chicho Ibáñez Serrador.c

 ??  ?? María Jiménez a Lazos de sangre, que La 1 emetrà els dimarts
María Jiménez a Lazos de sangre, que La 1 emetrà els dimarts

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain