La Vanguardia (Català-1ª edició)

El Share Festival s’estrena a l’Estadi Olímpic amb concerts per a 2.000 persones

- LOLA CATALAN Barcelona

El Share Festival posa en marxa aquesta nit la tercera edició amb un concert a càrrec d’Eva B i Hugo Cobo, dos cantants coneguts per haver participat en el programa de televisió Operación Triunfo. El festival estrena fórmula en aquesta tercera edició per adaptar-se a la situació sanitària després de la cancel·lació de l’any passat a causa de la pandèmia.

D’aquesta manera, els concerts tindran aforament reduït, seient assignat i se celebraran en diversos caps de setmana fins a l’octubre en un espai nou per a l’organitzac­ió, l’Estadi Olímpic Lluís Companys

de la Ciutat Comtal, que permet que hi hagi entre 2.000 i 3.000 assistents per concert fins i tot sent aforament reduït.

Molts dels artistes que actuaran en aquesta edició formaven part del cartell de l’any passat, com Anuel AA, Lola Índigo i Omar Montes. Al juliol també hi haurà La Pegatina, Natalia Lacunza i Alba Reche, Don Patricio, Stay Homas i Oques Grasses. Completen el programa Morad, Aleesha, RVFV i 31 FAM.

El director del Share Festival, Stefano Maccarone, ha explicat que al final es va apostar pels concerts individual­s perquè “res no garantia que el festival es pogués celebrar en el format clàssic”. Veient la mala evolució de la covid les últimes setmanes, Maccarone es mostra “content d’haver-nos adaptat malgrat els problemes”. De totes maneres, afirma que l’organitzac­ió viu “amb la incertesa de no poder afrontar alguns dels concerts previstos si hi ha noves restriccio­ns”. Maccarone ha volgut enviar un missatge d’ànim i convidar tothom a anar al Share, que compleix amb totes les mesures dictades per les autoritats sanitàries, tot i que també entén “que la gent estigui preocupada” pel rebrot.

Per a l’edició de l’any que ve, l’organitzac­ió assegura que vol recuperar el format clàssic del Share, amb tots els concerts en tres dies i tots els artistes junts.c

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain