La Vanguardia (Català-1ª edició)

El Sabadell acorda amb PwC la gestió dels fons europeus

- REDACCIÓ Barcelona

Banc Sabadell ha tancat un acord amb PwC per portar a terme la gestió de les sol·licituds i el seguiment dels fons europeus Next Generation als quals podran accedir les empreses que operen amb aquesta entitat. Carlos Ventura, director general d’Empreses i Xarxa de Banc Sabadell, explica que l’objectiu és poder donar suport a les empreses “des de tots els punts de vista” a l’hora d’optar als recursos disponible­s.

El directiu assegura que hi ha un equip d’una vintena de persones al banc dedicats exclusivam­ent als fons de recuperaci­ó Next Generation que donen suport a la xarxa de gestors de l’entitat.

Amb l’acord firmat amb PwC, els clients del banc tindran la possibilit­at d’accedir a un equip de més de 100 consultors especialit­zats en la tramitació de tot el procés, segons fonts del Sabadell.

El servei que complement­a el que donaran els gestors del banc permetrà acompanyar les empreses a tot el procés de plantejame­nt de projectes i sol·licitud dels Fons Europeus Next Generation EU.

Ventura assenyala que hi ha molt interès entre les empreses atenent l’èxit de participac­ió dels diferents seminaris virtuals que s’han

El banc ha fet seminaris per donar a conèixer a les empreses les possibilit­ats del pla

dut a terme sobre l’esmentat pla de recuperaci­ó europeu.

El servei de tramitació ve a incorporar-se al servei d’identifica­ció personalit­zada d’ajuts per a cada empresa clienta que posarà en marxa així que s’activin les convocatòr­ies, assenyalen fonts del banc.

El Banc Sabadell diu que utilitzarà sistemes d’intel·ligència artificial per d’identifica­r quins ajuts públics d’entre totes les tipologies (Next Generation EU i la resta d’ajuts europeus, nacionals i autonòmics) són més adequats per a cada client.c

 ?? BS ?? Carlos Ventura, director general d’empreses i xarxa del Sabadell
BS Carlos Ventura, director general d’empreses i xarxa del Sabadell

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain