La Vanguardia (Català-1ª edició)

No és país per a biògrafs

- Laura Freixas

catalana. ¿Y qué me encuentro? El precio final incluye una tasa de recargo del 40% sobre el precio del crédito universita­rio. ¿Me suben el precio por querer seguir estudiando?

No es concebible que siendo Catalunya la comunidad con el segundo precio por crédito más alto de España, se aplique esta tasa. Pero, claro, dirán que “el saber no tiene precio”. En Catalunya lo tiene, y es demasiado alto.

Que lástima que no se pida una segunda titulación para tener un cargo político, así esta tasa no existiría. Miquel Plana Ballber

Sabadell

L’aeroport del Prat

Llegeixo que es posposa fins al setembre la decisió sobre l’ampliació de l’aeroport (“La Generalita­t portarà al límit el termini per decidir l’ampliació del Prat, Economia, 17/V/2021). Estic atònit, de veritat, porto dècades queixant-me, com molts altres residents a Catalunya, de la manca comparativ­a d’inversió d’Aena a l’aeroport de Barcelona a favor del de Madrid.

Ara es dona l’oportunita­t d’invertir en el nostre aeroport i ens trobem amb el bonisme ecològic que posa bastons a les rodes del projecte. Hi ha més de mil espècies en perill d’extinció, i si no es reactiva l’economia, caldrà sumar a aquesta llista els adolescent­s catalans en demanda de la primera ocupació.

De debò no s’adonen de la importànci­a per a tothom, ecologiste­s inclosos, de la necessitat de disposar d’un aeroport important? Ramón Terrats

Barcelona

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain