La Vanguardia (Català-1ª edició)

Postals clàssiques de l’estiu

Les Balears són l’escenari de la majoria de les imatges que es repeteixen any rere any

- ISABEL CLARÓS Barcelona

Molts ja fan vacances, però encara queda molt estiu per descobrir on aniran els famosos, quins en seran els protagonis­tes o quines parelles començaran o acabaran una relació sentimenta­l. Malgrat totes aquestes incògnites al món del cor, a l’agenda estival hi ha imatges que es repeteixen any rere any, com si fossin postals, i, tot i això, es converteix­en en notícia de portada.

Durant molts estius el posat d’Ana Obregón a Mallorca i l’estada dels Reis en aquesta illa han estat dues d’aquestes postals clàssiques. L’actriu i presentado­ra fa temps que va deixar aquesta pràctica, molt abans de la malaltia i la mort del seu fill, Aless. En canvi, la família reial continua posant per als mitjans, però amb variacions. Si amb Joan Carles i Sofia la foto oficial era als jardins del palau de Marivent, Felip i Letícia prefereixe­n llocs emblemàtic­s de l’illa. Aquest any, a més a més, serà una de les últimes imatges de la princesa Elionor abans d’emprendre la seva etapa acadèmica a Gal·les. La Copa del Rei de Vela, en aigües de la badia de Palma, és un altre dels clàssics de l’estiu, amb la participac­ió de Felip VI. Aquest any es disputarà del 31 de juliol al 7 d’agost.

Gairebé totes les famílies reials europees aprofiten per fer-se una foto a les seves residèncie­s d’estiu, de vegades amb vestits típics o fent alguna excursió informal. També els presidents de Govern, els primers ministres i, fins i tot, el Papa es deixen fotografia­r al seu lloc de descans.

A Mònaco la gala de la Creu Roja és una altra postal clàssica. La d’aquest estiu es va celebrar divendres i va estar presidida pel príncep Albert, la seva germana

 ?? GIM / GTRES FORD ??
GIM / GTRES FORD
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain