La Vanguardia (Català-1ª edició)

Cañadas, bany a Eivissa amb la seva filla i el seu nòvio

-

futbol com Ronaldo, Ibrahimóvi­c o Neymar. Messi sol gaudir de les seves aigües amb la família i amb amics com Luis Suárez o Cesc Fábregas, però aquest estiu, després de guanyar la Copa Amèrica, s’ha quedat a Miami.

Altres noms que tampoc no perdonen uns dies a l’illa són la model Kate Moss, Borja Thyssen o Ernest de Hannover. Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones són habituals de Mallorca, on l’actor va comprar amb la seva primera esposa una casa històrica. I, per descomptat, també és habitual veure el tennista Rafa Nadal a la seva illa natal, on a l’estiu aprofita per navegar. Aquest any, en un iot ultramoder­n que va comprar l’estiu passat.

A Andalusia, la costa gaditana, Caños de Meca i voltants, també forma part de les postals de l’estiu clàssiques. Gaudeixen del bany, el sol i els jocs a la vora del mar la família Flores, sencera, i molts altres famosos amants de les platges salvatges.

Les festes també són una cita ineludible de l’estiu. Aquest any, excepciona­lment, la temporada ha arrencat amb les elegants festes a Canes a l’empara del Festival de Cinema, traslladat de maig a juliol per la pandèmia. Però, per a clàssica, la Flower Power, que cada any se celebra a Eivissa amb vestits d’inspiració hippy. També comença a ser ineludible la que des del 2010 organitza Antonio Banderas a Marbella, la gala benèfica Starlite, a què assisteixe­n estrelles amigues de l’actor malagueny a Hollywood.c

Esther Cañadas (44) gaudeix d’unes vacances a Eivissa amb la seva filla i el mateix home amb qui ja se la va veure l’estiu passat. La sessió fotogràfic­a mostra també la filla de la model, Galia Santina, que al desembre farà 7 anys, jugant amb la parella de Cañadas, cosa que mostra la bona sintonia que hi ha entre ells. D’acord amb les tendres imatges, tot apunta que la supermodel podria haver format una feliç família en companyia del seu nou amor. La que va ser musa de Donna Karan sembla que viu un moment feliç després d’haver reprès la seva carrera el 2020, després de deu anys de retirada.

SANTORAL

Elies, Torlaci, Apol·linar de Ràvena, Pau, Sisenand, Margarida, Liberata, Macrobi, Màxim, Marina d’Antioquia

 ?? GCH / GTRES ??
GCH / GTRES
 ??  ??
 ?? A BONET ??
A BONET

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain