La Vanguardia (Català-1ª edició)

Grup Danone guanya el Prix Pyrénées pel seu compromís

La firma alimentàri­a, premiada per la Cambra Francesa

- REDACCIÓ Barcelona

La multinacio­nal d’alimentaci­ó Grup Danone va rebre ahir el XXI Prix Pyrénées per la seva històrica relació amb Barcelona i els seus compromiso­s ambientals, socials i societaris per aconseguir un món més saludable i sostenible. L’empresa va rebre el guardó en un sopar de gala al restaurant El Xalet de Montjuïc, on es van donar cita 150 representa­nts del món empresaria­l i social franco-espanyol. El premi, atorgat per la Cambra de Comerç Francesa de Barcelona amb el patrocini de BNP Paribas, Mazars, Schneider Electric i Suez i la col·laboració de La Vanguardia, reconeix des de fa més de vint anys la tasca realitzada per una empresa, entitat o persona que, pel seu dinamisme, hagi contribuït de forma rellevant al desenvolup­ament dels intercanvi­s comercials entre França i Espanya.

Grup Danone agafa el testimoni de Cellnex, premiada l’any passat. El jurat –amb representa­nts de la Cambra de Comerç

Francesa de Barcelona, la Cambra de Barcelona, Foment, Pimec i el Grup Godó– va reconèixer el doble objectiu de Danone: la vinculació del creixement econòmic amb el progrés social a les zones on opera. Tot amb una aposta per un món més sostenible i saludable, per a aquesta generació i les futures. Una creació de valor que marca la seva expansió des que va néixer a Barcelona fa més de 100 anys.

Mathias Vicherat, secretari general de Grup Danone, va afirmar en rebre el premi: “Ens motiva a continuar treballant per portar encara més lluny el nostre compromís amb la salut de les persones i la del planeta”. “El nostre objectiu és convertir-nos en agents de canvi, liderant una revolució alimentàri­a cap a un model saludable, sostenible i inclusiu”, va continuar. En aquest sentit, l’empresa vol estrènyer més els lligams entre els països i va explicar que “de la mà dels qui entenen que el valor de l’activitat empresaria­l ha de contribuir en un impacte positiu en la societat, volem liderar un moviment per promoure a Espanya la implantaci­ó del reconeixem­ent entreprise à mission que ja existeix a França”.

El president de la Cambra, David Cabero, va posar el focus en continuar progressan­t en una recuperaci­ó econòmica que s’espera asimètrica per països i sectors, cridant al diàleg i la recerca de solucions pràctiques amb una col·laboració publicopri­vada i amb un pont entre start-ups i firmes consolidad­es. En un to similar, l’ambaixador francès a Espanya, Jean-Michael Casa, va valorar que es viu un moment crucial en què cal aprofitar els fons europeus. Meritxell Batet, presidenta del Congrés, va tancar l’acte demanant reforçar llaços i treballar en projectes comuns.c

L’empresa redobla l’aposta per “la salut de les persones i la del planeta”, va exposar Mathias Vicherat

 ?? ANA JIMÉNEZ ?? Moment en què Meritxell Batet lliura el premi a Mathias Vicherat, ahir a Barcelona
ANA JIMÉNEZ Moment en què Meritxell Batet lliura el premi a Mathias Vicherat, ahir a Barcelona

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain