La Vanguardia (Català-1ª edició)

Omar Montes tindrà la seva pròpia sèrie documental a Amazon Prime

El guanyador de ‘Supervivie­ntes’ va ser l’artista més escoltat el 2020

- BEGOÑA CORZO SUÁREZ Barcelona

La vida d’Omar Montes (33) serà portada a la televisió en una sèrie documental d’Amazon Prime Video que mostrarà com s’ha forjat la carrera de l’artista espanyol més escoltat el 2020 a la plataforma Spotify.

La sèrie El Principito es Omar Montes, produïda per Mediaset España en col·laboració amb Unicorn Content i Beta Spain, recollirà en quatre capítols entreviste­s personals, testimonis d’amics i familiars, imatges del seu arxiu personal i un seguiment del dia a dia de l’artista, amb reconstruc­cions d’episodis del seu passat que acostaran a la persona que habita sota el personatge.

“Sota la capa de la seva enorme popularita­t s’hi amaga un noi de barri amb una vida difícil i una història de superació”, apunta el comunicat de la plataforma. “L’artista s’enfrontarà als fantasmes de la seva pròpia història amb un objectiu: trobar inspiració per al seu pròxim àlbum, que el podria consagrar com el rei de la música urbana en espanyol a escala internacio­nal”, indica la nota.

Montes, que va créixer a l’humil barri madrileny de Pan Bendito, va debutar en la música el 2015 amb una barreja de flamenc i sons urbans, com el rap, el trap i el reggaeton. Però el salt a la popularita­t va tenir lloc el 2018, quan va concursar a Gran Hermano VIP 6 amb la seva parella de llavors, Isa Pantoja.

La filla de la cançonetis­ta va fer créixer exponencia­lment la seva fama, però el seu passat a la televisió es remunta al 2011, quan apareixia per primera vegada com a campió d’Espanya de pes wèlter entre el públic de Mujeres y hombres y viceversa. Montes, que es va criar amb la seva àvia, va patir bullying durant l’etapa escolar. En la boxa hi va trobar una via d’escapament d’una infantesa complexa i de la seva depressió després de la separació dels pares i la mort d’una cosina en un accident de trànsit. El Principito, com era conegut als quadrilàte­rs, també va participar en el Campionat d’Europa de full-contact. Dels rings va arribar a la música i a l’univers Mediaset. A diferència de Gran Hermano VIP, d’on l’audiència el va expulsar per haver incitat a l’abús sexual, el cantant va poder netejar la seva imatge a Supervivie­ntes 2019. Es va guanyar el cor del públic i el de qui podria haver estat la seva sogra, Isabel Pantoja, també concursant en aquella edició. L’artista es va emportar els 200.000 euros de premi.

Avui dia Omar Montes té 1,2 milions de fans a Instagram, més de 600.000 subscripto­rs al seu canal de YouTube i més de 180.000 seguidors a Twitter. Ell mateix ha encunyat un concepte per referir-se al seu passat que dona títol a Mi vida mártir, el llibre amb què “o acabo pres o em faig famós”, segons publica al seu Instagram, que surt a la venda el 6 d’octubre. Després arribarà el documental d’Amazon Prime.c

El cantant va ser campió d’Espanya de boxa i deu la seva fama inicial a la relació amb Isa Pantoja

[1...h2 2.f2+ h3 3.g2+ h4 4.g4 mat]

[4...xe3 5.e1+]

[6...d4 7.f5+] [7...a5 8.c4+ a6 9.b6 mat]

O

S

E

 ??  ?? Omar Montes en un moment del documental sobre la seva vida que prepara Amazon Prime
Omar Montes en un moment del documental sobre la seva vida que prepara Amazon Prime

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain