La Vanguardia (Català-1ª edició)

El príncep Jordi fa 8 anys amb un gest cap al seu besavi

- REDACCIÓ Barcelona

Fa dues setmanes van fer la volta al món les imatges de l’assistènci­a del príncep Jordi a la final de l’Eurocopa, on va lluir vestit, corbata i posat trist per la derrota de la selecció d’Anglaterra contra Itàlia a l’estadi de Wembley. Ahir el palau de Kensington va compartir una altra rellevant fotografia del príncep amb motiu de vuitè aniversari que va ser presa per la seva mare, Caterina de Cambridge.

El futur rei apareix a la instantàni­a vestit amb un look informal – destaca un polo de la firma John Lewis & Partners, disponible per poc més de 10 euros– i assegut a sobre d’un vehicle tot terreny de la marca Land Rover, un clar gest cap al besavi, el duc d’Edimburg, mort el 9 d’abril. El príncep Felip sentia passió per aquest tipus de vehicles i la seva vídua, la reina Elisabet II, també va sorprendre aquesta mateixa setmana conduint-ne un a Norfolk als 95 anys.

La celebració de l’aniversari de Jordi, dimarts que ve, serà privada, com és habitual, però els ducs de Cambridge van revelar que faran pastissos casolans per bufar les espelmes en família.

Algun dia Jordi serà el monarca número 43 de la dinastia seguint els regnats del seu avi, el príncep de Gal·les, que ja té 73 anys, i després del seu pare, el príncep Guillem. El seu naixement va suposar la segona vegada a la història que coexisteix­en quatre generacion­s de monarques britànics a la línia natural de successió al tron.c

 ?? ABACA / GTRES ??
ABACA / GTRES
 ?? CAMBRIDGE ?? El príncep Jordi assegut en un Land Rover
CAMBRIDGE El príncep Jordi assegut en un Land Rover

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain