La Vanguardia (Català-1ª edició)

“Vaig aprendre l’anglès americà amb ‘Friends’”

Actriu

- ‘EL VIAJE DE SUS VIDAS’

Brian O’Malley. Mike Nelson, el director de Sendero al infierno , va veure la pel·lícula i em va trucar.

–És espanyola, tot i que els seus pares són anglesos, de manera que parla anglès natiu. Però com va aprendre l’accent americà perfecte que gasta a la pel·lícula? Gràcies a les sitcom que vèiem de petits, com Friends, que eren americanes. Aquesta va ser la meva preparació, tot i que per al rodatge de Sendero al infierno vaig tenir el suport d’una coach d’accents que em va ajudar a resoldre dubtes. A més, treballar envoltada d’americans ho va fer tot més fàcil.

–A la pel·lícula interpreta la Jennifer, una jove que es perd amb els seus amics al bosc dels Apalatxes i que es va fent més forta davant les moltes adversitat­s. Com va preparar el paper?

Amb en Mike, el director, que té una passió molt contagiosa, parlant, intercanvi­ant idees. Des que vaig llegir el paper vaig veure que la Jennifer al principi anava més perduda, però va creixent a mesura que pren decisions de vida o mort que la porten a executar accions que no hauria imaginat mai.

–El film, el títol original del qual és Wrong turn, es va estrenar al febrer als Estats Units. Com ha funcionat a la cartellera americana?

Ha anat bé. Les comparacio­ns amb la saga Km 666, que va arribar a tenir sis entregues, són inevitable­s, però aquesta història ha agradat, perquè té una mica més d’argument. Té tots els elements: sang, terror..., però també un missatge subliminar molt interessan­t que fa pensar. És més

 ?? LLIBERT TEIXIDÓ ?? Charlotte Vega
LLIBERT TEIXIDÓ Charlotte Vega

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain