La Vanguardia (Català-1ª edició)

Malestar al club per deixar “només” un 20% d’aforament al Gamper

- EDURNE CONCEJO Barcelona

El Barça tornarà a jugar un partit davant la seva afició al Camp Nou després de l’última vegada, el març de l’any 2020. Serà el 8 d’agost (21.30 h), parcialmen­t, i amb motiu del Trofeu Joan Gamper, segons es va anunciar ahir oficialmen­t. L’equip de Koeman s’enfrontarà al Juventus davant 19.869 espectador­s, el 20% de l’aforament total. Serà una cita doble, ja que, per primera vegada en la història del torneig, també hi participar­à el primer equip femení, que jugarà contra les italianes el mateix dia i al mateix escenari, a partir de les sis de la tarda. Al club esperaven del Procicat (Generalita­t) un marge més ampli de públic perquè el Gamper apareix com la primera de les oportunita­ts per ingressar diners després de la pandèmia. A l’entitat blaugrana es té la sensació que al Barça li toca sempre acceptar les mesures més exemplarit­zants.

L’aler hongarès Ádám Hanga és nou jugador del Reial Madrid. Després de desvincula­r-se del Barcelona la setmana passada, ahir el club blanc feia oficial la incorporac­ió per a les pròximes dues temporades, fins a l’estiu del 2023.

Hanga, de 32 anys, és un dels millors defensors d’Europa i l’última temporada al Barcelona va fer una mitjana d’un 50,7% d’encert en triples a la Lliga.

L’internacio­nal hongarès va arribar al Barcelona el 2017, procedent del Baskonia, i ha sumat una Lliga Endesa i tres Copa del Rei, incloent-hi un doblet aquesta última temporada. Malgrat que era un dels capitans de l’equip, Hanga havia perdut protagonis­me els últims temps després de l’arribada de Jasikevici­us a la banqueta, i el club, que ha de reduir urgentment la massa salarial, va decidir prescindir dels seus serveis.

Hanga es trobarà al Reial Madrid un altre ex del Barça, el francès Thomas Heurtel, que va ser presentat a començamen­ts de mes.c

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain