La Vanguardia (Català-1ª edició)

Jamie Lee Curtis casarà ella mateixa la filla petita, que abans era un noi

- REDACCIÓ Barcelona

Jamie Lee Curtis ha revelat que el seu fill petit, de 25 anys, ara és una dona transgèner­e. L’actriu també ha compartit que la Ruby, com ara es diu la seva filla, contraurà matrimoni l’any que ve en un casament que oficiarà ella mateixa.

L’actriu de títols com Puñales por la espalda o Ponte en mi lugar ha explicat en una entrevista al portal AARP que ella i el seu marit, Christophe­r Guest, han vist “amb sorpresa i orgull com el nostre fill Thomas s’ha convertit en la nostra filla Ruby”.

La transició de la Ruby, que treballa com a editora de jocs d’ordinador, va ajudar l’actriu a adonar-se que “el gènere no és fix” i que la vida és una “metamorfos­i constant”. La parella té una altra filla, Annie, de 34 anys, que treballa com a instructor­a de ball i està casada, tot i que encara no ha donat cap net a la intèrpret, que vol ser àvia.

Curtis, de 62 anys, també parla dels 22 anys que fa que està sòbria i afirma a l’entrevista que “segur que seria morta” si no hagués deixat l’addicció a l’alcohol. Ara es descriu a ella mateixa com “simplement una persona sòbria, imperfecta, contradict­òria, trencada i redimida”, i se centra a desfer-se de tot el que ja no s’adapta a la seva vida.

L’estrella de Halloween, filla dels famosos actors Janet Leigh i Tony Curtis i guanyadora de dos Globus d’Or –per Mentiras arriesgada­s i la serie Anything but love–, ara també es dedica a escriure llibres per a nens i a la filantropi­a.c

 ?? FRANK HOERMANN / SVEN SIMON / GTRES ??
FRANK HOERMANN / SVEN SIMON / GTRES
 ?? MARK VON HOLDEN / GTRES ?? Jamie Lee Curtis
MARK VON HOLDEN / GTRES Jamie Lee Curtis

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain