La Vanguardia (Català-1ª edició)

“Pujo a cada escenari pensant que potser no hi haurà cap més concert”

Cantant, actua aquesta nit al Festival Porta Ferrada

- ENTREVISTA DAVID RUIZ MARULL Barcelona

Pablo Alborán va començar el Tour Vértigo 2021 de la manera més inusual, amb un concert en streaming per a nou països llatinoame­ricans. Els temps obliguen a pensar solucions imaginativ­es (i segures) per adaptar-se a la covid. Tot just dos mesos després, l’artista malagueny ja omple platees per tot Espanya, i visita Catalunya en una única i exclusiva actuació, avui divendres, al Festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols.

Com viu el retorn als escenaris?

Amb molt respecte pel moment que vivim. Però també amb una sensibilit­at especial. Penso que tots ho vivim amb un vertigen bonic, intentant fer les coses bé, avançant com es pot i fent el que més m’agrada, que és cantar. Pujo a cada escenari pensant que potser no hi haurà cap més concert. Llavors cada actuació és com una explosió de tot: d’agraïment, d’il·lusió, de ganes, d’esperança... I amb ganes que la gent s’ho passi bé, que és l’únic objectiu.

Afronta igual els concerts ara que fa un any i mig?

No. De cap manera. Fa un any i mig, no t’enganyaré, en algun concert, quan en teníem molts de seguits, sempre hi havia un moment on tot s’automatitz­ava una mica, com en qualsevol altra feina. No són més de deu minuts, però sí que hi ha un instant de no saber si ets en una ciutat o en una altra, de no saber quina cançó és la següent que has de cantar. Aquest any això no passa. Soc conscient de tot plegat. Sé què passa en cada ciutat, com està la covid... Tenim moltíssima informació

 ?? ARXIU ?? Pablo Alborán actua al Festival Porta Ferrada
ARXIU Pablo Alborán actua al Festival Porta Ferrada

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain