La Vanguardia (Català-1ª edició)

Les ‘redsticks’ guanyen la Xina i s’acosten als quarts

Hoquei La selecció femenina va aconseguir la segona victòria consecutiv­a a la fase de grups

- EDURNE CONCEJO Barcelona

Després d’una mala arrencada a Tòquio, la selecció femenina d’hoquei se’n va rescabalar i va sumar el segon triomf consecutiu contra la Xina gràcies a dos gols a la primera part de Beatriz Pérez i Berta Bonastre.

Les d’Andrés Mondo es van mostrar molt concentrad­es durant tot el partit i van aconseguir neutralitz­ar el combinat xinès, que no va rematar entre els tres pals en tot el matx.

El partit va començar amb un gol ràpid de Bea Pérez al minut tres de joc. Un penal córner en què el treball de pissarra espanyol va donar fruits i va aconseguir sorprendre les xineses. L’avantatge es va mantenir durant tot el primer període i al segon quart el guió es va repetir. Una altra vegada n al cap de tres minuts de joc, Espanya s’avançava, aquest cop a per mitjà de Berta Bonastre, que va rematar una gran centrada picant la pilota amb contundènc­ia, impossible per a la portera.

Les redsticks sempre van tenir el partit sota control i l’avantatge fins i tot podria haver estat més ampli si haguessin tingut una efectivita­t més gran. Un exemple: tan sols van transforma­r un dels sis penals córner i la seva eficiència de rematades a gol va ser d’un millorable 14%.

Malgrat això, Espanya va obtenir una victòria vital per continuar somiant amb els quarts de final. Una meta que aconseguir­an si, com a mínim, puntuen contra el Japó dissabte en l’últim partit de la fase de grups.c

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain