La Vanguardia (Català-1ª edició)

Ajuntament de Ripollet

-

EDICTE

Edicte de l’Ajuntament de Ripollet, sobre aprovació inicial de la “Modificaci­ó del Pla General Metropolit­à per fer reserva parcial d’habitatge de protecció pública al sòl urbà consolidat de Ripollet”

Per l’Ajuntament en Ple en sessió de data 22 de juliol de 2021, s’ha aprovat inicialmen­t la “Modificaci­ó del Pla General Metropolit­à per fer reserva parcial d’habitatge de protecció pública al sòl urbà consolidat de Ripollet”, la qual es sotmet a informació pública durant el termini d’un mes, comptat des de la data de la publicació d’aquest anunci al Butlletí Oficial de la Província, i al diari la Vanguardia, per tal que hom pugui formular-hi les al·legacions que es considerin oportunes.

En aquest termini d’un mes d’informació pública de la present Modificaci­ó del Pla General Metropolit­à no computaran els dies que coincideix­in en el mes d’agost d’acord amb allò que disposa la Disposició Addicional Desena del Decret Legislatiu 1/2010, de 3 d’agost, que aprova el Text refós de la Llei d’Urbanisme de Catalunya.

Així mateix s’ha acordat la suspensió preceptiva de tramitacio­ns i de llicències d’acord amb el que preveu l’article 73.1 del Decret Legislatiu 1/2010, de 3 d’agost, amb la finalitat de garantir l’eficàcia de l’ordenació prevista i llevat els supòsits que siguin compatible­s amb ambdós planejamen­ts, essent el termini de la suspensió de dos anys, i essent l’àmbit d’afectació el que comprèn el plànol 2 anomenat “Àmbit de suspensió de llicències” de l’apartat Documentac­ió gràfica de la proposta inicialmen­t aprovada.

Els documents que queden sotmesos a informació pública, així com el plànol detallat de l’àmbit de suspensió, que és públic, es poden consultar al Departamen­t d’Urbanisme de l’Ajuntament de Ripollet, situat al carrer de la Salut núm. 1, així com a la pàgina web municipal (www.ripollet.cat).

José M.ª Osuna López, Alcalde – Ripollet, 27 de juliol de 2021 valor afegit (IVA) inclòs, a l'empara de l'article 235.2 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei Municipal i de règim local de Catalunya (TRLMRLC); sotmetre'l a informació pública durant un termini de 30 dies hàbils, a comptar a partir del dia següent al de la seva publicació al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) i en un dels diaris de més circulació de Catalunya, termini durant el qual es podrà examinar i formular -hi les al·legacions pertinents; tenir-lo per aprovat definitiva­ment, sempre i quan no s'hagin formulat al·legacions en el termini d'informació pública, i no s'hagin rebut informes que facin palesa la necessitat d'introduir modificaci­ons en el projecte.

El projecte restarà exposat al públic pel termini de trenta (30) dies hàbils i podrà consultar-se telemàtica­ment a la web https://ajuntament.barce lona.cat/ca/informacio-administra­tiva/exposiciop­ublica i també al Departamen­t d’Informació i Documentac­ió de la Gerència d’Ecologia Urbana, sol·licitant cita prèvia mitjançant el sistema d’Atenció en Línia:

https://w10.bcn.cat/APPS/irsconsult­esWeb/ continuar.executant.do?detall=4689&directo=0

Dins el termini esmentat, que començarà a comptar a partir de l’última de les publicacio­ns, els interessat­s podran examinar-lo i presentar les al·legacions que considerin pertinents.

Barcelona, 23 de juliol de 2021. – El secretari general, Jordi Cases i Pallarès. del contenciós administra­tiu en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de la present notificaci­ó.

El recurs potestatiu de reposició s'haurà de resoldre i notificar en el termini d'un mes. El termini per interposar recurs contenciós administra­tiu serà de dos mesos comptats des del dia següent de la recepció de la notificaci­ó de l'acte exprés.

Contra la desestimac­ió tàcita del recurs potestatiu de reposició, que s'entendrà produïda un cop transcorre­gut un mes comptat des de l'endemà a la seva interposic­ió sense que s'hagi resolt expressame­nt, es pot interposar recurs contenciós administra­tiu en el termini de sis mesos a comptar des del dia següent al que s'hagi produït la desestimac­ió tàcita.

També, es pot utilitzar qualsevol altre recurs que es cregui convenient.

Barcelona, 23 de juliol de 2021. – El secretari general, Jordi Cases i Pallarès.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain