La Vanguardia (Català-1ª edició)

La pluja obliga a cancel·lar els concerts de Rosario i Sílvia Pérez Cruz

- REDACCIÓ Barcelona

Les intenses pluges caigudes la nit de dissabte a diumenge van obligar a cancel·lar el concert de Rosario a Sitges i a suspendre el de Sílvia Pérez Cruz a Peralada.

El Festival Jardins Terramar de Sitges va comunicar que provarà de ressituar la cantant Rosario en la programaci­ó del festival, que es prolongarà fins al pròxim 13 d’agost.

L’organitzac­ió va anunciar que, en cas que aquesta reubicació no sigui possible, tornarà als espectador­s els diners de les entrades pel mateix canal que es va fer servir per a la compra.

Per la seva banda, el Festival Castell de Peralada va haver de suspendre el concert de Sílvia Pérez Cruz que ja havia començat.

La cantant havia interpreta­t diversos temes del seu últim disc, Farsa (Género imposible), com Plumita, La Flor, Grito Pelao, Man Of The Trees , i cançons de treballs anteriors com Els dracs busquen l’abril i Estimat, que l’artista va escriure com a part de l’obra Cyrano (2018) protagonit­zada per Lluís Homar. En aquell moment, la pluja va créixer i, tot i que el públic ja s’anava tapant amb els impermeabl­es que l’organitzac­ió va repartir a l’entrada, el concert es va cancel·lar. Pérez Cruz va tenir l’oportunita­t d’interpreta­r Tango de la Vía Láctea i, sota una intensa pluja i ja havent anunciat l’anul·lació del xou, va cantar Vestida de nit. L’organitzac­ió tornarà l’import íntegre de les entrades els pròxims dies de manera automàtica.c

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain