La Vanguardia (Català-1ª edició)

Detinguda una dona de 43 anys per pegar al net de 2 i intentar agredir un policia

- REDACCIÓ Barcelona

Una dona de 43 anys va ser detinguda dimarts a Barcelona per pegar i maltractar el seu net de dos anys en plena via pública i per intentar agredir els agents durant la seva detenció.

Segons van informar ahir els Mossos d’Esquadra, els fets van passar cap a les 14.30 hores de dimarts, després que una persona alertés al telèfon 112 perquè una dona estava pegant i cridant a un nen de poca edat a la terrassa d’un bar del carrer Muntaner de la capital catalana.

Quan els agents dels Mossos van arribar al lloc, la dona continuava pegant amb una sabatilla al seu net, que tenia lesions a la cara. Els agents van protegir el nen, que en aquells moments plorava, retirant-lo de la proximitat de la seva àvia. Llavors la dona va intentar pegar als policies que li van recriminar el seu comportame­nt.

Finalment, els policies van detenir la dona, de nacionalit­at

Els Mossos busquen la mare del nen, que pel que sembla és fora d’Espanya, i la DGAIA s’ha fet càrrec de l’infant

dominicana, pels delictes de maltractam­ent de menors i atemptat als agents de l’autoritat. La detinguda va ser traslladad­a a dependènci­es policials, on encara és, mentre espera passar als jutjats. Els agents no van apreciar signes de toxicitat ni evidències clares d’alteració mental. El nen va ser portat a un centre sanitari, on es va comprovar que no patia lesions greus.

Pel que sembla, el pare del menor és mort i la mare en aquell moment era fora d’Espanya. Els Mossos van estar provant de posar-se en contacte amb ella encara ahir a la tarda.

El menor ha quedat a càrrec de la direcció general d’Atenció a la Infància i l’Adolescènc­iaos (DGAIA).c

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain