La Vanguardia (Català-1ª edició)

El grup Xerta i el seu xef Michelin gestionara­n la cuina de la llotja del Barça

- HADA MACIÀ Tarragona

Amb una clara intenció de deixar en l’oblit l’etapa anterior del club, Joan Laporta continua fent canvis al Barça que també afectaran els àpats que se serviran a la zona noble del Camp Nou quan comenci la nova temporada, el 15 d’agost. A partir d’ara el càtering de la llotja presidenci­al del Barça, que anava a càrrec de Jordi Jacas i el seu restaurant Molí de l’Escala, queda en mans del grup Xerta, en concret, d’una de les seves divisions, el Xerta Càtering, el director general de la qual és Joaquim López.

Els fogons els capitaneja­rà Sebastián Blanco, el cap de cuina del Xerta Restaurant (Còrsega, 289), un local que té una estrella Michelin des del 2016. Malgrat que la seva oferta culinària està centrada en la gastronomi­a de les Terres de l’Ebre, no la volen limitar tant en aquest nou projecte. Al contrari, serviran propostes culinàries de tot Catalunya, per reivindica­r així la cuina catalana entre els visitants locals, però també per donar-la a conèixer als comensals d’altres països.

Cultura, tradició i història es fusionaran en aquesta nova proposta, que vol convertir el producte local en protagonis­ta. S’hi serviran ostres, arròs socarrat amb espardenye­s, peix fresc de la llotja, brioix d’ànec amb cireres i, fins i tot, un caneló de tonyina. Quan arribin els assistents s’oferirà un aperitiu, i a la segona part, preparacio­ns més contundent­s.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain