La Vanguardia (Català-1ª edició)

La vídua de Carlos Falcó posa fi al dol gràcies al jutge Pedraz

- REDACCIÓ Barcelona

Després d’un 2020 calamitós, Esther Doña (43) comença a aixecar el cap gràcies a un amic proper, el jutge Santiago Pedraz. Segons la revista ¡Hola!, que ahir va publicar imatges de tots dos durant un passeig per Madrid, mantenen una relació d’amistat pròxima que ja existia quan vivia Carlos Falcó però que ara s’ha intensific­at, i és molt probable, tal com apunta aquesta publicació, que se’ls continuï veient junts en actes socials i en més passejos.

Santiago Pedraz és magistrat de l’Audiència Nacional i va portar casos tan mediàtics com l’operació Fénix, el judici complet de la família Pujol o el de la mort del periodista José Couso a l’Iraq. És fill del periodista del mateix nom, que va ser subdirecto­r de l’Agència Efe, i té vint anys més que Doña. Fa poc més d’un any, el mes de març del 2020, Doña va perdre el seu marit, Carlos Falcó, marquès de Griñón, víctima del coronaviru­s. I vuit mesos després, al novembre, moria el seu pare, José Doña, a causa de la mateixa malaltia.

No va ser una època fàcil per a Esther Doña, que no es va poder acomiadar del seu marit per les restriccio­ns sanitàries, ja que estava confinada al Palau El Rincón, la seva llar marital, després que ella també hagués contret el virus. Drames familiars a banda, atès que segons ha explicat la marquesa vídua, els fills del seu difunt marit no la tenen en compte en els diferents homenatges a Carlos Falcó, sembla que ara ja està refent la seva vida.c

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain