La Vanguardia (Català-1ª edició)

Niña Pastori, José Mercé, Aitana i Sebastián Yatra debutaran com a ‘coaches’ de ‘La voz’

- REDACCIÓ Barcelona

Les versions sènior i kids del concurs de talents musical La voz ja han posat en marxa els preparatiu­s de les noves edicions i han revelat els que seran els seus pròxims equips de coaches. En totes dues edicions hi haurà novetats destacades, amb les incorporac­ions de Niña Pastori, José Mercé, Aitana i Sebastián Yatra.

En concret, Niña Pastori i José Mercé han fitxat per la tercera edició de La voz senior en substituci­ó de Rosana i

Pastora Soler, mentre que Antonio Orozco i David Bustamante continuen al programa exercint aquesta funció. Niña Pastori i José Mercé ja coneixen perfectame­nt la mecànica el programa que presenta Eva González perquè han fet d’assessors en temporades anteriors.

D’altra banda, Aitana i Sebastián Yatra se sumaran a l’equip de coaches de la també tercera temporada de La voz kids a Antena 3 (la setena des de l’arribada del format internacio­nal a Espanya), que completara­n David Bisbal i Pablo López, ja veterans del concurs. En aquest cas, Aitana i Sebastián Yatra també van fer el paper d’assessors en edicions passades.

David Bisbal continua en aquesta versió de l’espai, a què Pablo López se suma per primera vegada en la versió infantil del talent show musical, després d’haver passat per la versió d’adults.

Així doncs, surten de l’equip de coaches els cantants Rosario Flores, Vanesa Martín i Melendi, presents en l’última edició, la final de la qual es va celebrar el 23 de juliol i en què el nen Levi Díaz, integrant de l’equip de Melendi, es va proclamar campió.c

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain