La Vanguardia (Català-1ª edició)

La jutgessa rebutja la petició de Spears d’avançar l’audiència

- EFE Los Angeles

La jutgessa Brenda Penny, que supervisa la tutela legal de Britney Spears, ha rebutjat la petició de la cantant d’avançar l’audiència en què es debatrà la permanènci­a del seu pare com el seu tutor, figura que ocupa des de fa 13 anys.

La setmana passada el nou advocat de la Britney, Mathew Rosengart, va sol·licitar al Tribunal Superior de Los Angeles que la pròxima sessió, prevista per al 29 de setembre, s’avancés al 23 d’agost, ja que la seva clienta està patint “un mal i un perjudici evitables”. I va afegir que el millor per solucionar els problemes de la cantant seria “la suspensió immediata” del pare, Jamie Spears: “Totes les parts interessad­es acorden enèrgicame­nt que la presència contínua del senyor Spears com a conservado­r del patrimoni és contrària als millors interessos, salut i benestar de la senyora Spears”, va raonar.

Per tant, la vista es manté el 29 de setembre, quan previsible­ment es negociarà la substituci­ó del pare de la Britney per un assessor financer, cosa que anul·larà pràcticame­nt tots els poders que té sobre la seva filla, ja que els aspectes mèdics de la seva tutela estan supervisat­s per l’advocada Jodi Montgomery.

El pare i Montgomery són els únics que continuen implicats en el cas després de la dimissió de l’anterior advocat designat per a la Britney, el seu representa­nt artístic i un fons d’inversió que controlava la riquesa de la cantant amb Jamie Spears.c

 ?? WPA POOL / GETTY ??
WPA POOL / GETTY
 ?? JORDAN STRAUSS / AP ?? Britney Spears
JORDAN STRAUSS / AP Britney Spears

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain