La Vanguardia (Català-1ª edició)

Messi signa com a nou jugador del PSG amb un contracte de dues temporades

- ANAÏS MARTÍ París Enviada especial

Un bany de contrastos es va apoderar ahir de les ciutats de Barcelona i París. El barcelonis­me es pessigava, provant de despertar d’un malson que persisteix des que dijous es va fer públic que Leo Messi no tornarà a vestir els colors blaugrana. No va funcionar. A les 12.30 hores Messi va abandonar la que ha estat casa seva els últims 20 anys per regalar-se un bany de masses a la ciutat de la llum . “Ici c’est Paris” (Això és París), deia la samarreta del de Rosario, que va arribar a la capital francesa a les 16 hores. En aquell moment va aparèixer el sol i els termòmetre­s de París, que s’havia llevat plujosa i sota una capa grisa, van arribar als 18 graus. Una escena perfecta per a Messi, a qui es va veure somrient i alliberat per fi després de viure una de les setmanes més complicade­s de la seva vida.

Messi va volar acompanyat de la seva dona, Antonela Roccuzzo, i dels seus fills, en Thiago, en Mateo i en Ciro. “Amb tot cap a una nova aventura, els cinc junts”, va publicar Roccuzzo ensenyant una instantàni­a del matrimoni somrient a l’avió privat, en què també es van desplaçar Pepe Costa, el seu director de comunicaci­ó, i el seu pare, Jorge Messi. Tots es quedaran a París. L’objectiu de Messi, que malgrat el seu somriure continua recordant amb pesar la seva traumàtica sortida, no és cap altre que correspond­re a la seva nova afició i per descomptat al seu caràcter competitiu. Vol fer història conquerint la primera Champions de la seva nova llar. Per aconseguir-ho el de Rosario signa amb el PSG per a les dues pròximes campanyes amb opció a una altra.

L’arribada de l’argentí va ser de tot menys discreta. Malgrat que el dia es va llevar gris i plujós, els seguidors del PSG van escampar la seva alegria per la ciutat. Des de diumenge havien estat esperant que el de Rosario fes acte de presència. No els va importar el plugim. Persistent­s, van aguantar a Le Bourget, un aeròdrom situat a 17 quilòmetre­s al nord de la ciutat i el van rebre amb crits de joia i satisfacci­ó. “Allez, París, Allez, Messi”, van ser els càntics més sentits dels més de 300 fans que el van anar a rebre. Messi els va saludar des d’una finestra abans de dirigir-se a l’hospital Americà, situat a prop de l’Arc de Triomf, per

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain