La Vanguardia (Català-1ª edició)

Les estrelles del PSG a la grada

Antonela Roccuzzo i Pilar Rubio també acaparen atenció mediàtica a París

- ISABEL CLARÓS Barcelona

“Qui ens ho havia de dir, oi, Leo?”, va escriure Sergio Ramos al seu compte d’Instagram per donar la benvinguda a Messi al Paris Saint-Germain. Els dos vestiran la samarreta del club de la capital francesa, després la gran rivalitat mantinguda als dos equips, Barça i Reial Madrid, que capitaneja­ven com a jugadors emblemàtic­s.

Ramos, des de principis de juliol, i Messi, des de fa unes hores, han desembarca­t a París acompanyat­s de la família. El gran desplegame­nt mediàtic, especialme­nt amb l’estrella argentina, també ha posat el focus en Antonela Rocuzzo, la dona de l’exbarcelon­ista, i en Pilar Rubio, la dona de l’exmadridis­ta. I per bé que fins ara tot just havien coincidit, més enllà de les gales anuals de la Pilota d’Or, el destí les ha volgut unir i alhora convertir-les en rivals directes per erigir-se en la WAG (terme referit a les dones i nòvies d’esportiste­s d’elit, wives and girlfriend­s) estrella del PSG.

De moment Roccuzzo parteix amb avantatge, no només per ser la dona del millor futbolista del món –fins i tot de la història–, sinó perquè a Instagram té 16,8 milions de seguidors, mentre que Rubio en té 6,2 milions. Totes dues són molt actives a les xarxes socials, on pengen escenes familiars i fins i tot escrits patrocinat­s. De moment no se segueixen. Ahir precisamen­t la dona de Messi va començar a seguir el PSG i va deixar de seguir el FC Barcelona.

Pilar Rubio ja tenia una carrera televisiva abans de començar la relació amb Ramos el 2012, com a reportera del programa Sé lo que hicisteis i presentado­ra de diversos programes. Actualment és col·laboradora d’El hormiguero ,i ho continuarà fent la pròxima temporada, ja que cada setmana anirà a Madrid en l’avió privat que Ramos va comprar al març com a inversió. També aconseguei­x ingressos gràcies a les marques de moda, esport o nutrició a què cedeix la seva imatge, o fa col·laboracion­s, com ara la de bany Selmark. Fa temps va crear una firma de moda inspirada en el rock, Metalhead Clothing, però no va tenir èxit.

Antonela Rocuzzo també és molt requerida per les marques de moda o joieria, però la seva fama li ha vingut per Messi, amb qui va començar a sortir quan eren adolescent­s. Ha creat algun negoci, com ara la botiga de sabates Sarkany (amb Sofia Balbi, la dona de Suárez), que va ser fallit, o una altra de moda infantil, Enfans (amb la seva germana Paula), que ven en línia. Les seves úniques aparicions en solitari les

“L’amor de la meva vida”. El futbolista belga Thibaut Courtois (29) ha oficialitz­at el festeig amb la model israeliana Mishel Gerzig (23) amb una imatge i un text escrit en hebreu. “Amor meu”, li respon la model al porter del Reial Madrid.

A l’equip de la capital francesa les dones de Messi i Ramos coincideix­en amb l’actriu Hiba Abouk

acostumava a fer per assistir a desfilades de firmes amigues, com ara Rosa Clará, a Barcelona, o Versace, a Milà. Ara s’espera veure-la a les desfilades de París.

Però l’Antonela i a la Pilar tenen moltes coses que les uneixen per ser bones amigues en aquesta nova aventura. De moment han coincidit a portar, per a la presentaci­ó dels seus marits amb el PSG, vestits amb els colors del club. Totes dues són peixos: la madrilenya va néixer el 17 de març del 1978 i la de Rosario el 26 de febrer del 1988. Es porten 10 anys, però una de les millors amigues (es diuen germanes) de Rocuzzo és Daniella Semaan, la dona de Cesc Fábregas, que és 13 anys més gran que ella. Potser perquè confien en una bona amistat, la família Ramos va oferir als Messi la seva casa a Neuilly-sur-Seine, un dels

Álex González actor

Carmen Posadas escriptora

Gracia Querejeta cineasta

Álvaro Rico actor

 ??  ??
 ??  ??
 ?? INSTAGRAM ?? Aixraf Hakimi, Hiba Abouk i el seu fill Amin en la presentaci­ó
INSTAGRAM Aixraf Hakimi, Hiba Abouk i el seu fill Amin en la presentaci­ó
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain