La Vanguardia (Català-1ª edició)

Expectativ­a Mbappé

El Reial Madrid es fa il·lusions amb el davanter francès, que després de mesos de reflexió dilluns comunicarà al PSG les seves intencions de futur

- CARLES RUIPÉREZ Barcelona

Kylian Mbappé va emetre ahir el primer missatge de salutació a Leo Messi. “Benvingut a París, Leo”, va escriure el campió del món amb quatre fotografie­s de tots dos conversant en una sala del centre d’entrenamen­t Ooredoo.

És cert que el futbolista no es prodiga gaire a Twitter –participa més en Instagram–, però va sorprendre que ni dimarts, amb l’anunci del fitxatge, ni dimecres, amb la presentaci­ó, es pronunciés sobre la incorporac­ió del millor jugador del món al PSG. Va parlar dijous després de coincidir amb l’exblaugran­a per primera vegada a les instal·lacions del Camp des Loges. No deixa de ser curiós que al seu tuit escollís teclejar París, la ciutat, i no pas PSG, el club, encara que ell sigui parisenc de naixement.

Als 22 anys, el punta es troba en la disjuntiva de què vol fer amb el seu futur. I més després de veure com el president Nasser al-Khelaifi ha complert les pretension­s de la nova estrella fins a convertirl­o en el més ben pagat del Parc dels Prínceps. Tant Messi com Neymar estan per sobre seu quan ell, francès, campió del món i molt més jove, hauria de ser l’aposta clara de futur i de present. Mbappé va sostenir la temporada passada el conjunt amb 42 gols (27 a la Ligue 1 i el hat-trick al Camp Nou) en 47 partits.

A menys d’onze mesos d’acabar el contracte, el davanter continua sense renovar i, després d’una reflexió que ha durat des d’abans de l’estiu, ha decidit que dilluns comunicarà a la cúpula directiva del PSG quin és el seu pla per a la seva carrera, si continuar a París al costat de l’argentí i el brasiler o volar per lliure. Mbappé no vol esperarse i arribar a final de temporada amb tot per lligar. No vol sorpreses d’última hora.

Aquesta determinac­ió a aclarir ara el seu futur ha donat ales al Reial

 ?? FRANÇOIS MORI / AP ?? Mbappé en l’escalfamen­t del Troyes-PSG de dissabte, en la primera jornada de la Ligue 1
FRANÇOIS MORI / AP Mbappé en l’escalfamen­t del Troyes-PSG de dissabte, en la primera jornada de la Ligue 1

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain