La Vanguardia (Català-1ª edició)

Els àrbitres canvien el criteri per xiular mans

-

Madrid. Des de fa temps al club blanc consideren que tenen controlat el futbolista i el seu entorn. Mbappé va ser admirador de Cristiano, sempre ha tingut devoció per Zidane i va anar a Valdebebas de petit.

Al Madrid se li obre una oportunita­t 15 dies abans que es tanqui el mercat per donar un cop d’efecte. Si dilluns Mbappé proclama que no renovarà, a Chamartín tenen dues vies per comprar el jugador, depenent de l’actitud que adopti el PSG. La cadena Ser va llançar que el club podria pagar fins a 120 milions pel davanter, un preu suculent tenint en compte que està a un any de quedar lliure. Si AlKhelaifi es manté ferm no venentlo, la intenció del Madrid seria esperar-se al 2022 i negociar-ne la incorporac­ió llavors sense pagarne cap traspàs.

El president de LaLiga, Javier Tebas, després de veure com el seu producte perdia Messi, es va mostrar obert a l’arribada de Mbappé ja mateix. “Esclar que el

Madrid pot fitxar un jugador. El que no sé és si serà Mbappé o un altre futbolista. Però sí que pot”, va apuntar, des del punt de vista financer. L’expectativ­a és màxima.c

El president del Comitè Tècnic d’Àrbitres va explicar les modificaci­ons en l’apartat de les mans per a la Lliga que arrenca avui. Partint de la base que les mans es consideren “un fet subjectiu” que l’àrbitre ha d’interpreta­r, els col·legiats consideren tres mans sancionabl­es: la voluntària amb un gest o moviment cap a la pilota, la de posició antinatura­l ja sigui desenganxa­da i allunyada del cos o aixecada per sobre de l’espatlla– o la d’un jugador que marca un gol amb la mà.

El club blanc considera controlat el futbolista i prepara una gran oferta per si el PSG accepta negociar

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain