La Vanguardia (Català-1ª edició)

Ells també es fan fotos en banyador

Les dones són les reines de les portades, però els famosos triomfen a les xarxes

-

filosòfiqu­es que sovint aconseguei­xen els 10 milions de m’agrada. Aquest estiu va triar les aigües de l’illa de Mallorca per passejar-se amb el seu espectacul­ar iot de propietat, valorat en 6 milions d’euros, amb una també espectacul­ar Georgina Rodríguez, la seva parella.

L’estrella de televisió turca Can Yaman viu un gran moment profession­al i personal establert a Roma, ja que acaba de signar el seu primer projecte en una productora italiana, manté una relació des de principis d’any amb la periodista siciliana Diletta Leotta i, com que no ets una estrella fins que no treus el teu propi perfum, l’intèrpret acaba d’anunciar el llançament de la fragància unisex Can Yaman Mania. Al seu perfil d’Instagram continua fascinant amb els seus posats en banyador en què llueix un cos musculós que ha de passar hores exercitant, però les seves arrels albanokoso­vars i el fet d’haver-se dedicat profession­alment al bàsquet en la seva etapa università­ria també ajuden.

David Bisbal va aprofitar la pandèmia per fer molt de fitness a casa i posar-se en forma i això, i la seva afició pel ciclisme, fa que d’un temps ençà al cantant de 42 anys li agradi ensenyar els seus progressos en el seu perfil de la xarxa social. Dijous a la nit, l’extriunfit­o va pujar a l’escenari del Festival de Cap Roig, a la Costa Brava, davant 1.700 espectador­s que, sota la mascareta, van cantar les cançons del malagueny que ja ha fet 20 anys de carrera.

D’altra banda tenim l’impecable príncep Cristià de Hannover, que, encara que no manté un perfil públic a la xarxa social, aquest estiu ha triat lluir figura esvelta en ruta per les illes Balears. Ha visitat les platges d’Eivissa, Formentera i Menorca amb la seva dona i els seus bessons, en Nicolau i la Sofia. Casat amb l’advocada peruana Alessandra de Osma i establert a Madrid des de fa anys, el segon fill d’Ernest de Hannover és l’únic lligam familiar estret que sembla que li queda a l’encara marit legal de la princesa Carolina de Mònaco. Com el seu pare, Cristià de Hannover està bastant més prim i passa menys temps preocupat pels seus abdominals que la resta dels personatge­s de la llista, potser gràcies al fet que no viu preocupat per la seva imatge ni per lluir cos perquè marques comercials s’interessin per ell, ja que el príncep güelf triomfa en els negocis liderant operacions immobiliàr­ies internacio­nals amb la firma Logika European Partners.c

Cristià de Hannover no fa ús de les xarxes socials, però llueix una figura esvelta, com el seu pare

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ?? @ALEXGONZAL­EZACT ??
@ALEXGONZAL­EZACT

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain