La Vanguardia (Català-1ª edició)

El Reial Madrid, pendent d’un gir en el futur de Mbappé

- REDACCIÓ Barcelona

El món del futbol en general, però el del Reial Madrid molt en particular, estarà molt pendent avui del que pugui decidir Kylian Mbappé. L’astre francès del PSG, que acaba el contracte el 30 de juny del 2022 i continua resistints­e a renovar amb el club d’Al-Khelaifi, té previst anunciar al llarg del dia quina decisió ha pres sobre el seu futur. Si opta per continuar i compartir vestidor amb Messi o si prefereix provar sort en altres verals i forçar una sortida aquest estiu. En aquest segon cas, el Bernabeu seria el seu destí.

Fa anys que Florentino Pérez persegueix el fitxatge de Mbappé, que vol convertir la icona madridista a escala mundial durant els pròxims anys, i sempre havia topat amb obstacles. Però ara, amb les reticèncie­s del futbolista a continuar a París, les portes semblen més entreobert­es que mai i el mandatari blanc confia que avui tingui lloc el gir definitiu perquè el davanter francès aterri a la capital d’Espanya.

Això sí, al Madrid hi ha un clima de molta tranquil·litat després de la bona estrena de lliga contra l’Alavés, en què Benzema va confirmar l’idil·li amb el gol que ja va demostrar l’any passat, el segon sense Cristiano, i va estar ben secundat per jugadors com Vinícius o Hazard, que han tornat a despertar els primers halos d’eufòria en l’entorn.c

Els blancs somien amb el francès, que avui comunica al PSG una decisió sobre el contracte

 ?? EP ?? Kylian Mbappé lamentant-se després de desaprofit­ar una ocasió contra l’Estrasburg
EP Kylian Mbappé lamentant-se després de desaprofit­ar una ocasió contra l’Estrasburg

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain