La Vanguardia (Català-1ª edició)

El marit de Scarlett Johansson confirma que està embarassad­a

- REDACCIÓ Barcelona

El comediant Colin Jost ha confirmat que ell i la seva dona, l’actriu Scarlett Johansson, seran pares del seu primer fill en comú. “Tindrem un nadó, és molt emocionant”, ha dit ell.

Al juny van començar els rumors que l’actriu podria estar embarassad­a, després de no deixar-se veure en els actes promociona­ls de La Viuda Negra , la pel·lícula que protagonit­za i de la qual, a més, és productora. Al juliol, Page Six va anunciar l’embaràs citant fonts properes a la parella, tot i que cap dels dos no va confirmar o va desmentir la notícia, fins el cap de setmana passat.

Colin Jost va fer un monòleg en el Ridgefield Playhouse a Conneticut i a l’escenari va ser on va confirmar que estaven esperant un fill, segons un dels assistents a l’espectacle.

Scarlett Johansson (36) es va casar amb Colin Jost (39), guionista i copresenta­dor del programa Saturday Night Live l’octubre del 2020. S’havien compromès el maig del 2019. Aquest va a ser el primer fill per a Jost i el segon per a l’actriu, que ja té la Rose Dorothy, que està a punt de fer 7 anys, fruit del seu matrimoni amb el publicitar­i francès Romain Dauriac. Abans l’actriu va estar casada amb l’actor Ryan Reynolds.

A més del seu embaràs, Johansson ha estat notícia aquestes últimes setmanes per la demanda que va interposar contra Disney, al·legant que La Viuda Negra es va estrenar als cinemes i a la plataforma de la cadena, cosa que disminueix la recaptació en taquilla, i segons el seu contracte ella n’havia de percebre un percentatg­e.c

 ?? INSTAGRAM ??
INSTAGRAM
 ?? JORDAN STRAUSS / GTRES ?? Scarlett Johansson i Colin Jost
JORDAN STRAUSS / GTRES Scarlett Johansson i Colin Jost

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain