La Vanguardia (Català-1ª edició)

Mingueza

-

teressants pel davanter francès les escoltarie­n. El club es va plantejar fins i tot un intercanvi amb l’Atlètic de Madrid que significav­a el retorn del francès al Metropolit­ano a canvi de Saúl, una operació, finalment, descartada perquè es va considerar que el valor de mercat de Griezmann era superior al de Saúl i el conjunt matalasser no va accedir a cap compensaci­ó econòmica.

El francès, que contra la Reial Societat va jugar el partit número 100 de blaugrana, no només es quedarà sinó que és un dels jugadors més reforçats després de l’adeu de Messi. La seva bona relació amb Memphis Depay dins i fora del camp també enforteix el seu lideratge. Griezmann té contracte amb el Barcelona fins al 2024. A la ciutat esportiva insisteixe­n, per contra, en la necessitat de vendre Umtiti i Pjanic, ja que tots dos no entren en els plans de Koeman. Umtiti, futbolista que el 2018 va estendre el seu contracte fins al 2023 i que té una de les fitxes més altes de la plantilla, estava convençut de poder demostrar la seva vàlua. Però les esbroncade­s que va rebre al Gamper el van fer canviar d’opinió. Ara continua esperant una oferta interessan­t per part d’un equip potent europeu que de moment no arriba.A l’horitzó hi ha l’Olympique de Lió, el seu club de procedènci­a que sempre ha mostrat interès per ell. Precisamen­t l’equip francès ha apartat en les últimes hores un dels seus centrals, Marcelo, per mala conducta. Aquest nou escenari podria facilitar, com a mínim, una oferta formal per Umtiti. L’entorn del central assegura que el jugador veu complicat jugar en un altre equip francès que no sigui el Lió per un tema de lleialtat i que, si no es formalitza l’oferta, veuria més factible anar a la Bundesliga, la Serie A italiana o bé la Premier League.

Per la seva banda, Miralem Pjanic prioritza tornar al Juventus. En les últimes hores el conjunt italià s’ha fet amb els serveis de Locatelli mitjançant una cessió de dos anys amb opció de compra obligatòri­a el 2023. Malgrat aquesta incorporac­ió, l’entorn de Pjanic continua veient factible l’operació, si l’equip de Torí ven Aaron Ramsey, migcampist­a gal·lès de 30 anys que no entra en els plans d’Allegri. Òscar Mingueza va completar ahir part de l’entrenamen­t amb el grup per primera vegada des que es va lesionar als Jocs Olímpics de Tòquio. El de Santa Perpètua de Mogoda es va lesionar amb la selecció olímpica espanyola al bíceps femoral de la cuixa esquerra.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain