La Vanguardia (Català-1ª edició)

Aleix Vidal: “No vull decebre ningú”

El català firma per dos anys més un altre d’opcional

- ROBERTO RODRÍGUEZ Barcelona

Quan queden 12 dies per al tancament del mercat l’Espanyol va presentar ahir, i d’una tacada, Aleix Vidal i Manu Morlanes. Els dos jugadors fa temps que esperaven notícies de l’equip perico, que una vegada confirmat l’acord entre LaLiga i el fons CVC, ha pogut ampliar el límit salarial i tancar les operacions que havia avançat mesos enrere.

En el cas de Vidal (Puigpelat, 1989) arriba lliure després de desvincula­r-se del Sevilla al mes de juny i signa per dues temporades més una d’opcional. Després d’Almeria, Sevilla i Barça, tenia clar que volia “seguir competint al màxim nivell”. Malgrat haver rebut ofertes, el jugador va voler esperar l’Espanyol perquè “ha estat la més sincera. És l’equip que m’ha demostrat més confiança”, va assenyalar. Tot i la polivalènc­ia, Vidal va confirmar que arriba per lluitar per un lloc a l’extrem, i no en la posició de lateral. “Aquesta era la idea quan vam començar les converses. A més, els laterals ja estan molt ben coberts”, va explicar.

El tercer fitxatge blanc-i-blau s’ha estat preparant pel seu compte des del juliol , però diu que està preparat. “Si vinc aquí és per ser un jugador important. Tot i tenir 31 anys, em veig en un moment personal i físic molt bo. La meva experiènci­a crec que pot ajudar l’equip. Espero no decebre ningú”, va afegir.

L’altre nouvingut, Manu Morlanes (Saragossa, 1999), és un jove migcampist­a amb un bon domini de la pilota que procedeix del Vila-real i que jugarà com a cedit fins a final de temporada sense opció de compra. El seu bon paper a l’Almeria la temporada passada ha fet que molts equips de Primera es fixin en ell. “No podia deixar escapar estar en un club històric. És una oportunita­t única en la meva curta carrera com a profession­al”, va dir.

Amb aquests fitxatges, i després de la venda de Lluís López al Saragossa, l’Espanyol encara les dues últimes setmanes de mercat amb la necessitat de deixar anar llast. Segons va confirmar ahir Rufete, ha de sortir un lateral dret d’entre Víctor Gómez, Miguelón i Oscar Gil. A més, es busca una sortida per a Pol Lozano i Monito Vargas. Al capítol de fitxatges, el club treballa en un migcampist­a defensiu: Gudelj (Sevilla) és el més ben posicionat. També en un atacant, encara que Rufete té clar que només vindran “si és per millorar el que hi ha”.c

L’Espanyol, que també va presentar Morlanes, amplia el fons d’armari i busca dos fitxatges més

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain