La Vanguardia (Català-1ª edició)

El part misteriós de Scarlett Johansson

L’actriu i el seu marit, Colin Jost, han estat pares d’un nen que es diu Cosmo

- BEGOÑA CORZO SUÁREZ Barcelona

L’endemà de confirmar-se que Scarlett Johansson (36) estava embarassad­a del segon fill, ahir el seu marit, Colin Jost (39), va donar la bona nova que el nen ja ha nascut i va revelar com es diu. “Hem tingut un nen; es diu Cosmo. L’estimem molt”, escrivia l’actor en un comunicat a Instagram. Amb to jocós, deia que tots dos volen mantenir la privacitat: “Per a qualsevol consulta, sisplau, contacteu amb el nostre publicista”.

El pare també ha afegit unes etiquetes humorístiq­ues: “Durant molt temps ens hem sortit amb la nostra”, “Política de no nens” i “Ens n’anem a Disney World”. I, com a última broma, Jost escriu que el publicista de Cosmo també és el guionista Michael Che. Tot i això, per privacitat, la parella no ha publicat cap foto del nen, que no se sap quan ha nascut.

L’actriu i el comediant es van conèixer a Saturday night live, programa per al qual treballa Jost, i es van casar l’octubre del 2020, després de dos anys de festeig, en una cerimònia l’existència de la qual només van revelar per demanar donatius a favor de

Pares feliços

El còmic anuncia que Johansson ha donat a llum just l’endemà de confirmar que estava embarassad­a

Meals on Wheels America. Era el tercer casament per a Johansson, després de Roman Dauriac, pare de la seva filla, Rose Dorothy, que farà 7 anys al setembre, i de Ryan Reynolds.

L’actriu s’ha mantingut apartada de la vida pública aquests mesos. No va participar en els actes presencial­s per promociona­r la seva última pel·lícula, La Viuda Negra, i a les entreviste­s per videoconfe­rència que va concedir tots els plans es van captar d’espatlles cap amunt. De manera que des del juny corrien rumors d’embaràs. De totes maneres, els mitjans també van apuntar que aquestes absències podrien haver estat per la tensió entre Disney i Johansson i no per l’avançat estat de gestació de l’actriu.

A finals de juliol es donava a conèixer la demanda de Johansson contra Disney, companyia propietàri­a de Marvel Entertainm­ent, per haver estrenat simultània­ment La Viuda Negra en cinemes i a la plataforma de streaming. Segons l’actriu, que també és productora del film, una part important del seu salari depenia dels ingressos en taquilla, i per això Marvel es va comprometr­e que només es podria veure aquesta cinta a la pantalla gran.

El gegant de Mickey Mouse va respondre amb duresa a Johansson: “Aquesta denúncia és especialme­nt trista i angoixant per la seva cruel indiferènc­ia als efectes horribles, prolongats i globals de la pandèmia de coronaviru­s”, va afirmar. “Disney ha complert totalment el contracte. És més, l’estrena de La Viuda Negra a Disney+ amb un accés prèmium ha ampliat significat­ivament la capacitat de Johansson de guanyar una compensaci­ó addicional a més dels 20 milions de dòlars que ha rebut fins ara”.

El portal de cinema Deadline assegura que quan Disney amonestava així l’actriu ella “era a l’hospital, de part”.c

 ?? AA / GTRES ??
AA / GTRES
 ?? EVAN AGOSTINI / AP ?? Scarlett Johansson i Colin Jost a la festa de VanityFair pels Oscars del 2020.
La parella ha donat la benvinguda­al primer fill en comú, el segon de l’actriu, que ja té una filla
EVAN AGOSTINI / AP Scarlett Johansson i Colin Jost a la festa de VanityFair pels Oscars del 2020. La parella ha donat la benvinguda­al primer fill en comú, el segon de l’actriu, que ja té una filla

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain