La Vanguardia (Català-1ª edició)

Envestida mortalment per un home de 85 anys en una terrassa de Ponferrada

- AGÈNCIES LLEÓ

Una dona de 61 anys va morir ahir a l’Hospital del Bierzo a conseqüènc­ia de les ferides sofertes quan un cotxe la envestir a la terrassa en què estava amb tres dones més de la seva família a Ponferrada (Lleó), que també van resultar ferides igual que el cambrer que atenia les taules en aquell moment.

La dona morta es trobava a les 13.42 hores a la terrassa del bar Petit en el moment en què va irrompre sobre la vorera un cotxe Ford Fusión de color gris metal·litzat que conduïa un home de 85 anys que circulava en direcció contrària per l’avinguda de Compostill­a de Ponferrada i que també va resultar ferit ambuntalla­lcap.

El vehicle va arribar a la terrassa després d’emportar-se un senyal de circulació i atropellar seguidamen­t les quatre dones que estaven en una de les taules, totes de la mateixa família, al costat del cambrer que les atenia en aquell moment.

El vehicle anava en direcció contrària i el conductor, en xoc, va declarar després que no en recordava res

Les cinc víctimes presentave­n ferides per politrauma­tismes. La dona que va morir més tard a l’hospital va necessitar assistènci­a cardioresp­iratòria al mateix carrer per part dels serveis d’emergèncie­s abans de traslladar-la en ambulància a l’hospital, on va morir.

Després d’envestir la terrassa del bar Petit, el cotxe va col·lidir contra un edifici del carrer de davant. El conductor del vehicle estava en estat de xoc i no recordava res del que havia passat. Els agents de la policia local li van practicar la prova d’alcoholèmi­a.

L’alcalde de Ponferrada, Olegario Ramón, va assenyalar que es tracta d’“un dia negre” i va manifestar la seva estranyesa per “un succés que ha generat incertesa” a la localitat.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain