La Vanguardia (Català-1ª edició)

Macroopera­ció policial a Salou contra la venda de marques falsificad­es

- ESTEVE GIRALT Salou

Cop policial contra la venda a gran escala de productes de marques falsificad­es. Un dispositiu coordinat entre la Policia Nacional i l’Agència Tributària a Salou (Tarragonès) s’ha saldat amb la detenció de 42 persones i el decomís de 30.000 objectes falsificat­s. El seu valor al mercat hauria assolit els 900.000 euros.

La investigac­ió va començar després de la denúncia feta per algunes de les marques perjudicad­es. Les denúncies havien estat interposad­es pels representa­nts legals d’algunes d’aquestes firmes, de prestigi reconegut. La policia va corroborar un gran moviment de productes falsificat­s en diverses botigues de la zona propera al passeig marítim de Salou. Els agents van fer després l’entrada i escorcoll en mig centenar de botigues. Els comerços emmagatzem­aven els productes en gran quantitat, preparats per distribuir.

Els productes falsificat­s estrella eren samarretes, sabatilles, ulleres de sol, rellotges i tota mena de complement­s i productes tèxtils. Estaven embalats en capses de cartró, preparats per repartir, o exposats directamen­t a les botigues. Es van confiscar també joguines que no complien amb els requisits de seguretat, amb peces petites perilloses per a l’ús infantil.

A més es van localitzar planxes preparades per falsificar les marques. Les 42 persones detingudes estan sent investigad­es per un presumpte delicte contra la propietat industrial.

 ?? POLICIA NACIONAL ?? Una de les botigues on es van trobar falsificac­ions
POLICIA NACIONAL Una de les botigues on es van trobar falsificac­ions
 ?? ADRIAN QUIROGA / SHOOTING ?? Ampolles a l’aire i contenidor­s creuats, la resposta al desallotja­ment
ADRIAN QUIROGA / SHOOTING Ampolles a l’aire i contenidor­s creuats, la resposta al desallotja­ment

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain