La Vanguardia (Català-1ª edició)

Triomfem als fogons amb la qualitat i el color de les paelles i les olles Bidasoa

Sis paelles antiadhere­nts amb mànec ‘soft-touch’ i dues olles amb tapa de Bidasoa Aptes per a tot tipus de cuines, amb un atractiu disseny verd metal·litzat Primer lliurament disponible el 4 i el 5 de setembre, per tan sols 10,95€ més el diari

- REDACCIÓ / Barcelona

Al setembre, molts reprenem les rutines habituals, com ara preparar cada dia els àpats i els sopars per a tots els membres de la família, a vegades també d’un dia a l’altre o fins i tot en una sola tanda per a tota la setmana. Un gran aliat per triomfar als fogons i preparar una infinitat de receptes saludables, plenes de sabor i conservant els matisos de cada ingredient, és disposar de les paelles i les olles adequades per a cada preparació. Amb aquesta finalitat, La Vanguardia posa a disposició de tots els seus lectors i subscripto­rs una fabulosa col·lecció de cinc paelles, una graella i dues olles amb tapa de vidre i acer inoxidable antiadhere­nts de Bidasoa; vuit peces de manufactur­a excel·lent que, a més, ompliran d’estil la nostra cuina gràcies a un disseny atractiu. Un parament complet per renovar els estris de cuina que fem servir més apostant de manera ferma per la qualitat i el disseny.

El joc de paelles i olles Bidasoa que ens podrem endur al llarg de vuit lliurament­s, a partir del cap de setmana que ve, és apte per a tot tipus de cuines, fins i tot d’inducció, cosa que ens recorda el fons pintat amb serigrafia de cada peça. Gràcies a aquesta versatilit­at, ens podrem lluir com a xefs en qualsevol cuina amb les nostres paelles i olles.

El primer lliurament d’aquesta promoció és una paella de 24 cm de diàmetre, una mida que està en el terme mitjà de la collecció (amb un rang de diàmetre que oscil·la entre els 20 i els 28 cm). Com la resta de paelles i olles, està fabricada amb una doble capa interior antiadheme­s

Incloguem qualitat i color a la cuina amb el joc de paelles i olles antiadhere­nts de la firma Bidasoa

rent, que evitarà que els ingredient­s s’enganxin a la superfície mentre els cuinem, i amb una capa antiadhere­nt exterior que ofereix una alta resistènci­a a la calor, cosa que n’incrementa la durabilita­t . Les dues capes presenten, a més, un sofisticat color verd metal·litzat que imprimirà un toc modern als nostres fogons.

Tot el joc destaca per un nivell de qualitat excel·lent, cosa que s’aprecia en els 3,5 mm de gruix i un fons de 2,5 mm. S’hi suma que totes les peces es poden manejar còmodament, gràcies a un mànec amb efecte fusta i de tacte suau, i que totes tenen un salva-f lade color verd, que incidirà en més seguretat a la cuina.

En el cas de les dues olles que ens podrem endur en els dos últims lliurament­s, es complement­en amb una tapa de vidre amb cèrcol inoxidable i sortida de vapor, dues caracterís­tiques que ens permetran controlar les preparacio­ns sense malgastar energia. Com la resta de la collecció, ens les podrem endur en un pràctic embalatge.

Renovem el parament de cuina amb aquesta fantàstica collecció de sis paelles, una d’elles graella, i dues olles de primera qualitat; peces antiadhere­nts, aptes per a tot tipus de cuines i de disseny, per lluir-nos als fogons.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain