La Vanguardia (Català-1ª edició)

El calendari

-

za han entrat a la convocatòr­ia per rebre aquesta tarda el Getafe. L’equip blaugrana es comença a rearmar i vol lligar els punts a casa veient que els seus rivals pel títol estan molt actius per acontentar Simeone i Ancelotti.

El porter alemany, que va passar pel quiròfan per culpa del genoll dret, reapareixe­rà sota els pals. Amb el mitjapunta brasiler, que no juga des del 29 de desembre, cal tenir paciència. El defensa del planter serà un recanvi en el cas que Araújo i Lenglet, parella de centrals improvisad­a sense Piqué i Eric Garcia, tinguin cap problema.

En canvi, Ansu Fati encara ha d’esperar, tot i que se l’hagi vist entrenar-se amb el grup aquesta setmana. “Un no s’ha d’equivocar. Li falta bastant per poder competir al màxim nivell. Ha estat vuit mesos fora dels terrenys de joc. Oblida’t del partit del Sevilla, necessita més força i més físic”, va dir refredant les expectativ­es.

Koeman accepta que competeix en inferiorit­at però, tot i així, al neerlandès no li agrada l’overbookin­g al vestidor i va ser dur amb les sortides encallades d’Umtiti, Pjanic o Collado. “El club sap amb qui vull treballar. Cada un sap si comptem amb ell o no. Això no és bo ni per a ells ni per a nosaltres. Quan els lesionats es recuperin tindrem 31-32 jugadors. Com es gestiona això? Jo vaig fer un curset d’entrenador, però no amb 32 jugadors”, va dir Koeman, a qui no li fitxen ni li venen, però que es consola recuperant efectius.

El Barça obrirà i tancarà el seu grup de Champions amb el Bayern: el 14 de setembre al Camp Nou i el 8 de desembre a l’Allianz de Munic

El tècnic admet que és frustrant veure’s en inferiorit­at al mercat. “Això durarà un temps”, avisa a l’afició

Els blaugrana sumen Ter Stegen, Coutinho i Mingueza per rebre el Getafe i confien en els talents de la Masia

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain