La Vanguardia (Català-1ª edició)

Ultimàtum per Mbappé

El Reial Madrid pressiona el PSG i no apujarà l’última oferta pel davanter, amb qui Pochettino compta per a Reims en el probable debut de Messi

- ANAÏS MARTÍ Barcelona

El futur de Kylian Mbappé afronta una fase decisiva. Amb menys de tres dies perquè tanqui el mercat i amb el Reial Madrid pressionan­t perquè el PSG accepti la seva segona oferta econòmica que arriba als 170 milions d’euros fixos més 10 en variables per fitxar l’estrella francesa. Fins aquí arriba Florentino Pérez. No hi haurà més diners i així ho ha fet saber al club de París. Tot i això, el Paris Saint Germain continua sense donar senyals que pugui acceptar la sortida d’un dels seus cracs cap al Reial Madrid. “En Kylian ara treballa molt bé, com de costum. I el director esportiu ja ha deixat clara la posició del club”, va apuntar Mauricio Pochettino en la prèvia del partit contra el Reims.

Sortir del PSG amb contracte vigent gairebé és una missió impossible. Però dins del club francès hi ha un corrent que veuria bé vendre Mbappé. El PSG va pagar 180 milions d’euros pel futbolista francès, que va arribar el 2017 cedit pel Mònaco per una temporada i amb una opció de compra, que si s’exercia, tal com va passar, deixava Mbappé vinculat al club de París fins al juny del 2022.

D’aquí la segona oferta madridista que s’aferra a aquesta possibilit­at cada dia més llunyana. El director esportiu del PSG, Leonardo, que ja va assenyalar divendres que “res no ha canviat” després d’aquesta segona ofensiva blanca, va anar per segon dia consecutiu a l’entrenamen­t parisenc i es va abraçar amigableme­nt amb Mbappé provant d’acostar posicions.

Avui a les 11 hores se sabrà la llista de convocats per al partit

Mbappé no m’ha dit que se’n vulgui anar i s’està entrenant molt bé per al partit” Mauricio Pochettino

contra el Reims. El Reial Madrid espera que Mbappé no es desplaci, cosa que no sembla que entri en els plans de Pochettino. “Mbappé no m’ha dit que se’n vulgui anar. Insisteixo: s’està entrenant molt bé per preparar el partit de demà [per avui]”, va dir.

Mbappé, que entrarà en la llista que es farà pública a les 11 hores, podria formar part d’un onze titular en què també s’espera que hi hagi Neymar i Messi. “Segurament entraran com a convocats. Ja veurem si són titulars ”, va dir Pochettino, que també va reconèixer que l’adaptació de l’exblaugran­a ha estat molt bona. “En Leo està molt motivat. I nosaltres estem descobrint un gran profession­al. La lliga francesa és més física que l’espanyola, però en Leo es pot adaptar al que nosaltres proposarem. Ens agrada dominar els partits, tenir-ne la possessió i ell està habituat a això perquè ho ha fet sempre. Tenirlo serà determinan­t. És un dels millors”, va sentenciar.

Mentrestan­t, des de França creuen que el PSG ja s’ha fixat en una altra jove estrella, el noruec Erling Håland, ara al Borussia Dortmund, com a substitut de Mbappé en cas que finalment accedeixi a la sortida de l’atacant francès. Le Parisien recorda que el representa­nt de Håland és Mino Raiola, que manté excel·lents relacions amb el PSG, ja que també és l’agent de Verratti i Donnarumma. L’Équipe apunta que un hipotètic traspàs del noruec al PSG podria no tenir lloc aquest estiu, vist el poc temps que queda de mercat, però que caldria veure la reacció del Dortmund en cas d’una oferta colossal.c

 ?? SARAH MEYSSONNIE­R / REUTERS ?? Leo Messi i Kylian Mbappé ahir a l’últim entrenamen­t abans del partit contra el Reims
SARAH MEYSSONNIE­R / REUTERS Leo Messi i Kylian Mbappé ahir a l’últim entrenamen­t abans del partit contra el Reims

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain