La Vanguardia (Català-1ª edició)

Tomás Reñones va pegar a un membre del cos tècnic del Vila-real

Incidents al Metropolit­ano

- CARLOS NOVO Madrid

L’Atlètic-Vila-real de diumenge al Metropolit­ano va acabar amb incidents al túnel dels vestidors després de l’empat (2-2) gràcies a un gol ximple encaixat per l’equip castellone­nc en l’afegit.

Soto Grado, el col·legiat de La Rioja, va recollir a l’acta que al final del partit hi va haver una “discussió entre tècnics i jugadors dels dos equips” al túnel dels vestidors i “Tomás Reñones, team manager de l’equip blanc-i-vermell, va pegar amb la mà la boca d’un membre del cos tècnic visitant”, relata en el seu escrit.

No és usual que els àrbitres reflecteix­in a la seva acta aquests incidents acabat el partit. Tot i això, Soto Grado apunta també en l’apartat d’altres observacio­ns que el segon entrenador del Vila-real, Imanol Idiákez, “va acabar encarant-se amb un directiu local a crits de manera agressiva i havent de ser subjectat per integrants del seu equip”.

Les relacions entre el Vila-real i l’Atlètic es van trencar a escala institucio­nal el 2018 pel fitxatge de Germán Valera, una de les perles del planter groguet, que va arribar just després del fitxatge de Rodrigo Hernández, en aquest cas tornada, per part del club blanc-i-vermell, quan era també una de les estrelles dels castellone­ncs. Llavors es van cancel·lar els dinars entre les dues directives i Fernando

Roig, el president del Vila-real, va deixar d’acompanyar el seu equip a la llotja blanc-i-vermella. No obstant això, diumenge sí que era a l’estadi.

Tomás Reñones va jugar dotze temporades (1984-1996) de lateral a l’Atlètic i va arribar a ser internacio­nal A. Finalizada la seva carrera com a futbolista, Jesús Gil el va incorporar al seu projecte polític i va ser elegit regidor a Marbella. Després va estar implicat en l’“operació Malaya” i va acabar processat per corrupció urbanístic­a i condemnat a nou mesos de presó.c

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain