La Vanguardia (Català-1ª edició)

CARTES DELS LECTORS

- Barcelona

Podeu enviar les vostres cartes a cartes@lavanguard­ia.cat. La Vanguardia agraeix les aportacion­s dels lectors i tria per publicar aquells textos que no superin els mil caràcters. Les cartes han d’anar firmades amb nom i cognoms i hi ha de constar el DNI o el passaport,

Entaulem-nos!

Sí, entaulem-nos d’una vegada! Em refereixo a la taula de diàleg entre el Govern de la Generalita­t i el Govern d’Espanya, i ho escric en plural perquè tots hi estem implicats, no solament uns quants representa­nts (no hi poden faltar els caps dels dos governs).

I per part dels catalans cal que hi anem amb voluntat i confiança segurs que podrem explanar bé els dos temes principals que ens hi porten: l’amnistia i el referèndum pactat.

Com va dir Carme Forcadell, “de tot es pot parlar”, i ens cal anar al diàleg sense cap recel: recel i desconfian­ça creen més recel i més desconfian­ça. Ens cal anarhi amb moral de victòria.

Els representa­nts espanyols podran desenvolup­ar les raons de les seves negatives a un referèndum pactat a Catalunya, a l’amnistia, i al dret de retorn dels exiliats; i els respondrem amb tota l’educació del món i segurs dels nostres arguments; però allò que no podem admetre és que aquests temes s’excloguin de l’ordre del dia. Seria una forta trepitjada al dret d’expressió.

Maria Àngels Manén i Folch l’adreça i el telèfon. No es publicaran escrits firmats amb pseudònim o inicials. La Vanguardia es reserva el dret de resumir-ne o extractar-ne el contingut i de publicar els que consideri oportuns. No es mantindrà correspond­ència ni s’atendran visites o trucades sobre originals no publicats.

Lluís Roura suggereix amb la fotografia ressituar sobre la vorera aquesta bola de ferro situada al carrer que ressegueix la muralla d’Hostalric, ja que és una via de baixada i amb el revolt fa l’efecte que s’hi hagi de topar. Compartiu fotos a participac­ion@lavanguard­ia.es

Polèmica bola de ferro a Hostalric

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain