La Vanguardia (Català-1ª edició)

Nicole Coste contra Charlene

La mare d’Alexandre Grimaldi parla a ‘Paris Match’

- ISABEL CLARÓS Barcelona

SANTORAL

Gregori el Gran, Basilissa, Simeó Estilita, Sàndal de Còrdova, Tecla, Dorotea, Seràpia, Aristeu, Eufàmia, Erasma, Mansuet

Amb motiu de la majoria d’edat d’Alexandre Grimaldi, el segon fill biològic d’Albert de Mònaco, la mare del jove, Nicole Coste ha concedit una entrevista a la revista Paris Match. Va ser fa 16 anys, després de la mort del príncep Rainier, quan l’hostessa togolesa revelava a la mateixa publicació l’existència del nen, que llavors tenia 2 anys. Era el segon fill biològic que reconeixia el nou sobirà del Principat, després de Jazmin Grace Grimaldi, que ara té 29 anys, fruit de la seva breu relació amb la nord-americana Tamara Rotolo.

A l’entrevista, Nicole Coste ha assegurat que contenta que està que pare i fill tinguin una excel·lent relació i que Alexandre estigui totalment integrat a la família principesc­a, malgrat que per llei no ocupa cap lloc en la línia successòri­a.

Però l’exhostessa d’Air France no ha estat compassiva amb la princesa Charlene, la dona d’Albert. Les seves paraules no han fet més que agreujar els rumors de crisi al matrimoni, que fa diversos mesos que estan separats. Charlene és a Sud-àfrica, el seu país natal, recuperant-se d’una complicada infecció de coll, nas i orelles, que no li permet volar, i per això ha hagut de passar pel quiròfan.

“Tenint en compte els nostres respectius lligams amb el príncep hauríem de donar-nos suport cordialmen­t. En la nostra situació la diplomàcia ha d’imposar-se”, explica Coste

Carla Suárez tennista sobre la seva relació amb la princesa Charlene. Però va més enllà: “He viscut coses que m’han alertat i impactat”, ha assegurat.

Segons explica, quan Albert es va comprometr­e amb l’exnedadora: “Ella, per exemple, va canviar el meu fill d’habitació, aprofitant l’absència del seu pare i el va instal·lar a l’ala dels treballado­rs”, ha relatat Nicole, encara dolguda, ja que, ha assegurat que, com a mare, no té paraules per descriure aquest comportame­nt.

No obstant això, exceptuant aquest incident, insisteix que el príncep de Mònaco “sempre ha assumit el seu paper de pare i no s’ha hagut d’arribar mai a cap acord econòmic entre nosaltres”. A més, creu que el fet que Estefania de Mònaco sigui la seva padrina, li ha demostrat que el seu fill sempre tindrà el seu lloc en la família reial.

Alexandre manté una excel·lent relació amb la seva germana gran Jazmin Grace, que va viatjar per poder ser a la festa pel seu 18è aniversari el cap de setmana passat, i també gaudeix de Jaume i Gabriela, els bessons d’Albert i Charlene i que són els hereus al tron: “Ells són encara molt petits, però quan Alexandre té l’oportunita­t de veure’ls, hi juga content”.c

L’exhostessa afirma que la dona d’Albert de Mònaco va instal·lar el seu fill a l’ala de treballado­rs

 ?? ARXIU ?? Amb aquesta foto Beyoncé va anunciar que esperava bessons el 2017
Kelly Rowland, Beyoncé Knowles i Michelle Williams
ARXIU Amb aquesta foto Beyoncé va anunciar que esperava bessons el 2017 Kelly Rowland, Beyoncé Knowles i Michelle Williams
 ?? FOC KAN / GETTY ?? Nicole Coste i el seu fill Alexandre Grimaldi fa unes setmanes
FOC KAN / GETTY Nicole Coste i el seu fill Alexandre Grimaldi fa unes setmanes
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain