La Vanguardia (Català-1ª edició)

Els últims al·licients d’aquest estiu

-

Setembre és, per a molts, sinònim de final de les vacances i tornada a la rutina, malgrat que l’època estival no acaba oficialmen­t fins al 22 de setembre. D’altres, en canvi, opten per aprofitar al màxim aquests últims dies abans de tornar-se a abocar a les seves feines. Maxi Iglesias ha decidit tancar l’estiu amb una jornada de diversió i desconnexi­ó a Port Aventura, un lloc en què “m’ho passo com el nen petit que porto dins”. Cristina Pedroche, a bord d’un iot a Menorca, s’acomiadava de les seves vacances i feia broma amb un últim posat en biquini amb la mirada posada en la seva imminent tornada a la feina: “Amb aquesta actitud m’agradaria enfrontar-me als dilluns”.

Sara Carbonero deia adéu al seu estiu a Los Caños de Meca, a Cadis, amb una fotografia d’un bonic capvespre a la platja.

A l’altra punta del bassal ha passat les vacances en família Laura Escanes, concretame­nt a les paradisíaq­ues illes de les Maldives. En una de les seves infinites platges ha compartit una entendrido­ra imatge de la mà de la seva filla Roma. Una mica més a prop, a Mallorca, Shawn Mendes es fotografia­va amb alguns dels seus companys del rodatge d’un dels seus últims videoclips, Summer of love. Finalment, Shakira delectava els seus fans amb una bonica imatge amb seu fill petit, després d’una intensa jornada de surf. “En Milan està començant a gaudir-ne”, escrivia la cantant, mentre agafava, somrient, el fill en braços.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain