La Vanguardia (Català-1ª edició)

Jennifer Lawrence serà mare

L’actriu està casada amb Cooke Maroney des del 2019

- ELENA CASTELLS Barcelona

Jennifer Lawrence, que es va fer mundialmen­t famosa gràcies al seu paper a Els jocs de la fam, està embarassad­a del seu primer fill. L’actriu, de 31 anys, serà mare amb el seu marit, el galerista d’art Cooke Maroney, de 37, amb qui es va casar el 2019.

La parella, com és habitual en tot allò relacionat amb la seva vida privada, no n’ha dit ni piu, però el representa­nt de l’actriu ha confirmat la notícia a la revista People, que ha donat l’exclusiva. Més tard el Daily Mail ha publicat unes fotos en què la guanyadora d’un Oscar pel seu paper a La part positiva de les coses deixa veure la seva incipient panxa d’embarassad­a sota una granota de flors mentre passejava pels carrers de Nova York dimecres.

La Jennifer i en Cooke, que van començar la relació el juny del 2018 després que una de les millors amigues de l’actriu els presentés, es van comprometr­e vuit mesos més tard i es van casar l’octubre del 2019 en una cerimònia íntima a Rhode Island i davant la mirada de 150 convidats, entre els quals Adele i Emma Stone.

Ell és director de la Gladstone Gallery, una prestigios­a galeria amb seu a l’Upper East Side de Manhattan. Ella, que ha acabat els rodatges de Red, White and water i Don’t look up, també dedica el temps a l’activisme contra la corrupció política i a la seva pròpia productora, amb què treballa en projectes més personals, com ara la pel·lícula Mob girl, que dirigeix Paolo Sorrentino.c

 ?? ANDREW KELLY / REUTERS ??
ANDREW KELLY / REUTERS
 ?? THEIMAGEDI­RECT.COM / GTRES ?? La parella a Nova York, a
THEIMAGEDI­RECT.COM / GTRES La parella a Nova York, a
 ?? BROSNYC / BACKGRID ??
BROSNYC / BACKGRID

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain