La Vanguardia (Català-1ª edició)

Remuntada del Betis i empat de la Reial Societat

Estrenes espanyoles

- BARCELONA

El Betis va començar en gran la seva etapa a la present edició de l’Europa League. L’equip de Pellegrini va patir de valent contra el Celtic de Glasgow al Villamarín però va acabar signant una remuntada (4-3) que li dona molt d’aire per encarar els pròxims partits. L’equip escocès es va aprofitar d’una primera hora de partit molt intensa per avançar-se amb dos gols d’avantatge al marcador que van signar Al Ajeti i Juranovic, aquest de penal. Però la reacció del Betis va ser furibunda i abans del descans ja havia igualat les forces gràcies als gols de Miranda i Juanmi. El conjunt verd-iblanc va tornar dels vestidors encara més endollat i els primers vuit minuts de la segona meitat ja havia aconseguit el 4-2. Borja Iglesias i novament Juanmi rubricaven la remuntada. Però un gol als últims instants de Ralston va portar nervis al Villamarín, que no va respirar tranquil fins al xiulet final.

Al seu torn, la Reial Societat va empatar amb el PSV Eindhoven, el líder de la lliga holandesa, en un partit en què els dos conjunts van tenir oportunita­ts per imposar-se.

Un gran Mario Goetze va avançar els locals quan s’havia jugat mitja hora de joc, però una Reial molt concentrad­a va remuntar en menys de 10 minuts amb gols de Januzaj i Isak, tots dos a passada de Joseba Zaldua. Després del descans, Gakpo va aconseguir l’empat, un resultat que la Reial va donar per bo dedicant-se a adormir el partit fins al xiulet final. / Redacció