La Vanguardia (Català-1ª edició)

Sense notícies del gol ni a Son Moix ni a Anoeta

- ORIOL DOTRAS Barcelona

L’absència del gol continua sent un dels comptes pendents del campionat espanyol respecte a altres de les grans lligues europees. Els dos primers partits de la jornada d’ahir van acabar amb empat a zero. Ni al Mallorca-Vilareal ni al Reial SocietatSe­villa cap equip no va aconseguir trencar el marcador.

A Son Moix el Vila-real es va tornar a abonar a l’empat, el cinquè en els seus cinc partits de la temporada (quatre a la Lliga i un a la Champions).

Els groguets van sortir a la recerca dels tres punts des de l’inici, però el domini de la pilota no es va traduir en ocasions. Amb un Mallorca amagat per sortir a la contra, fins que Unai Emery no va moure la banqueta no van arribar les ocasions dels visitants, debilitats en atac per la baixa d’última hora de Gerard Moreno per lesió. Als minuts finals el conjunt balear va vorejar el gol. De fet, el va trobar els últims instants, però la diana del debutant Matthew Hoppe no va pujar al marcador per fora de joc. El Mallorca continua sense perdre a casa.

Prometia molt més el duel a Anoeta. Si la Reial no va marcar va ser en nona part per la inspiració de Bono. El porter del Sevilla va aturar un penal al gairebé infal·lible Oyarzabal –no havia fallat mai un llançament des dels onze metres a Primera– i va fer aturades meritòries per mantenir amb vida el seu equip a la primera meitat. Lopetegui va agitar l’equip al descans i es va veure un Sevilla més voluntarió­s, per bé que en vista de la falta de grapa davant la porteria de Remiro es va haver de conformar amb el punt.c

Jonathan Rea (Kawasaki), sisè, fet pel qual el nord-irlandès, sis vegades campió de SBK, s’acomiadava del liderat que havia agafat dissabte. Álvaro Bautista (Honda) acabava 4t.

En la categoria de Supersport s’imposava la nova perla espanyola, Manu Gas González, que amb la segona posició de dissabte escala en la general del cinquè al tercer lloc, ara a 99 punts del líder Dominique Aegerter.

En Supersport­300 es va imposar en la segona cursa el turc Sufuoglu, davant de l’espanyol Díaz Cebrián. Ana Carrasco, que va caure dissabte, va ser 29a. La general continua a les mans d’Adrián Huertas, ara amb 43 punts sobre Booth Amos gràcies al quart lloc d’ahir.c

 ?? JAVIER ETXEZARRET­A / EFE ?? Bono va aturar un penal a Oyarzabal a la primera part del Reial Societat-Sevilla
JAVIER ETXEZARRET­A / EFE Bono va aturar un penal a Oyarzabal a la primera part del Reial Societat-Sevilla
 ?? ALEJANDRO GARCÍA / EFE ?? Mahias atén Sykes
ALEJANDRO GARCÍA / EFE Mahias atén Sykes

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain