La Vanguardia (Català-1ª edició)

El Circuit veu guanyar Rinaldi i tres ensurts

Razgatliog­lu recupera el liderat i Lowes i Sykes s’accidenten

- T. LÓPEZ JORDÀ Barcelona

El Round Catalunya del Mundial de Superbikes ha deixat aquest cap de setmana en el Circuit de Barcelona els triomfs de les Ducati de Michael Ruben Rinaldi i Scott Redding en la categoria reina (SBK), i tres ensurts en forma d’accidents lletjos a la pista. Els més greus els van patir ahir Tom Sykes i Alex Lowes en la segona cursa, i divendres, una comissària de pista, de nom Cristina, va ser ferida amb diverses fractures òssies en veure’s implicada en un accident en el revolt 2 durant els entrenamen­ts lliures de Supersport.

La cursa dominical de Superbikes es cancel·lava en la segona volta per una caiguda en què es van veure implicats Lucas Mahias (Kawasaki) i Tom Sykes (BMW). L’anglès va caure en el revolt 1 arrossegat pel francès, es va quedar inert a l’asfalt i el van haver de portar a l’Hospital General de Catalunya, on el van examinar d’una contusió al cap amb pèrdua de coneixemen­t. La cursa es aturar amb banderes vermelles.

Una vegada represa, Sam Lowes (Kawasaki) va caure en l’enllaçada dels revolts 1-2, va travessar la pista lliscant, alguns pilots el van esquivar, però no va poder evitar-lo l’australià Epis, que el va envestir. L’anglès era assistit en el centre mèdic del Circuit d’una contusió al canell esquerre.

La prova la va guanyar Rinaldi per davant del turc Razgatliog­lu –que recupera el liderat per només un punt– i l’anglès Scott Redding va deixar fora del podi

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain