La Vanguardia (Català-1ª edició)

El Life Victoria reprèn l’intensiu de ‘Winterreis­es’ amb la soprano Fleur Barron

- MARICEL CHAVARRÍA Barcelona

El Life Victoria inaugura demà una temporada de 16 cites musicals amb la mezzosopra­no Fleur Barron, cantant britanicos­ingapuresa que destaca pel seu carisma i versatilit­at, i que després de triomfar al Festival d’Ais de Provença fa el seu debut al festival barceloní amb un Winterreis­e amb veu de dona. Cantarà a les vuit del vespre al Sant Pau Recinte Modernista, amb el pianista Julius Drake.

No serà l’única que contribuir­à a l’explosió de viatges d’hivern que ha iniciat el festival de la Fundació Victòria dels Àngels: el tenor Mark Padmore l’interpreta­rà també (9/XI) amb el pianista James Baillieu, un dels artistes residents del cicle, que actuarà a més amb els tenors Ilker Arcayürek i Jan Petryka en els altres dos grans cicles schubertia­ns, La bella molinera i El cant del cigne (8 i 10/XI).

El compositor resident, Albert Guinovart, presentarà la seva versió dels versos de Heine per a Amor de poeta de Schumann (1/X) i la soprano anglesa Carolyn Sampson portarà el seu últim projecte amb el pianista Joseph Middleton sobre l’aproximaci­ó de diversos compositor­s al que es considerav­a la bogeria femenina (13/X). Altres recitals seran el d’Anne Schwanewil­ms i Malcolm Martineau (18/ X), el de Marina Viotti, amb trio de jazz (23/X), i el retorn de Christophe­r Maltman amb un programa Vaughan Williams/ Schumann (27/X). El baríton italià Mattia Olivieri farà un recital entorn de Dant i Don Quixot (11/ X), tornarà Sarah Connolly després de cancel·lar per la pandèmia i per la seva salut, i la sueca Iréne Theorin cantarà amb l’Orquestra Simfònica Victòria dels Àngels dirigida per Pedro Pardo (Grieg, Sibelius, Nielsen). El recital del Life al Palau de la Música el protagonit­zarà aquest cop el baríton francès Stéphane Degout.c

 ?? ??
 ?? LIFE VICTORIA ?? Fleur Barron
LIFE VICTORIA Fleur Barron

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain