La Vanguardia (Català-1ª edició)

L’Atlètic de Suárez i Griezmann s’estavella contra l’Alabès

Primera derrota contra un rival amb problemes

- CARLOS NOVO Madrid

L’Atlètic va punxar a Mendizorro­tza contra un Alabès que no havia estat capaç de puntuar en les sis jornades de Lliga jugades fins ara. Els de Simeone van fer un mal partit i en cap moment no van estar còmodes al terreny de joc. L’Alabès es va ajuntar molt bé enrere, va tancar els passadisso­s interiors i l’Atlètic va ser massa previsible, sense joc al mig del camp i amb Luis Suárez i Griezmann desconnect­ats.

Aquesta vegada Simeone no va tenir prou amb els canvis per capgirar el resultat, cosa que sí que havia aconseguit contra l’Espanyol o el Getafe. Simeone va sorprendre al començamen­t deixant a la banqueta Correa, potser el seu jugador més en forma en l’atac, i li va sortir malament. L’Alabès va marcar ben aviat, als quatre minuts, mitjançant Laguardia que va picar de cap un córner mal defensat.

En tota la primera part l’Atlètic va ser incapaç de rematar a porta una sola vegada. L’equip va millorar molt poc en la segona, quan Simeone va introduir quatre canvis en minut i mig.

Tot i això, ni amb quatre davanters l’Atlètic no va crear autèntic perill, que a més va perdre Kondogbia per al partit de dissabte contra el Barcelona, ja que el migcampist­a va veure una targeta groga que li impedirà jugar.

Amb l’Atlètic llançat en atac, Pina hauria pogut consolidar la victòria local amb una rematada fallada en una contra després d’una bona jugada de Luis Rioja. El partit va acabar amb l’Atlètic a l’àrea de l’Alabès i una jugada polèmica. Els matalasser­s van reclamar penal per un mà de Saúl, a qui la pilota va picar al braç després d’un refús. Mateu i el VAR no hi van veure res d’il·legal i es va consumar la primera derrota de l’Atlètic. Molt merescuda.c

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain