La Vanguardia (Català-1ª edició)

El final de Koeman

El club ja negocia el relleu de l’holandès, que encara dirigirà el Barça a Madrid

- JUAN BAUTISTA MARTÍNEZ Barcelona

Ronald Koeman està sentenciat. El tècnic holandès serà història d’aquí uns dies com a entrenador del Barça. La rotunda derrota a Lisboa ha estat l’epitafi blaugrana per a un tècnic que no ha comptat mai amb la confiança plena del president del club, Joan Laporta. El dirigent serà l’encarregat d’elegir el seu relleu i de determinar quan s’activa el canvi. La secretaria tècnica conversa amb diversos candidats. Xavi Hernández, Robert Martínez i Andrea Pirlo són noms que figuren entre les opcions del club.

Però mentre no es tanca la contractac­ió d’un substitut, Koeman es mantindrà en el càrrec. Per això dirigirà demà l’equip en el complex compromís barcelonis­ta a l’estadi de l’Atlètic. Després del partit contra el conjunt matalasser ve una aturada de dues setmanes pels compromiso­s de les seleccions i hauria de ser un moment més adequat per lligar i anunciar una alternativ­a per a la banqueta. I més tenint en compte que el 17 d’octubre Laporta ha d’afrontar una assemblea de compromiss­aris que es preveu moguda.

Per tant, Koeman serà a la llotja del Metropolit­ano. A la banda no podrà perquè complirà el segon partit de sanció per l’expulsió que va patir a Cadis.

Només d’aterrar, procedents de Portugal, el president Joan Laporta; el vicepresid­ent esportiu, Rafael Yuste; el director de futbol, Mateu Alemany, i l’assessor Enric Masip es van reunir d’urgència durant poc més d’una hora a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí. La trobada va durar fins a un quart de cinc de la matinada, amb la situació de Koeman sobre la taula. La preocupaci­ó és més que evident al si del pont de comandamen­t.

Des del club s’insisteix que si encara no s’ha rellevat l’holandès no és per una qüestió de diners i que econòmicam­ent l’entitat pot afrontar una desti

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain