La Vanguardia (Català-1ª edició)

L’aposta per una tardor quasi normal

Espanya va eliminant les restriccio­ns per la covid i en algunes autonomies ja no n’hi ha

-

Amb aquesta perspectiv­a, cauen les restriccio­ns, en unes autonomies abans que a d’altres i no sempre per tenir millors dades. Aquest és un repàs de les vigents, segons la informació de les comunitats o d’Efe i Europa Press.

MADRID

Des d’avui ja no es limiten horaris ni aforaments, encara que sí que hi ha alguna restricció com no consumir a peu dret a les barres de restaurant­s, bars i discoteque­s i no ballar en locals tancats. 1 h., llevat dels espais a l’aire lliure de discoteque­s i bars musicals (a les 3 h). Obrirà d’aquí uns dies els interiors del lleure nocturn amb el passi covid, el certificat vacunal com a requisit d’accés. interiors (100% a les terrasses). Després de l’aval judicial, hi haurà passi covid en el lleure nocturn que vulgui obrir fins a les 4 h.

Va aixecar les limitacion­s d’aforament i horaris dies enrere.

En el nivell epidèmic més baix, hi regeix un aforament d’un 75% i el tancament d’activitats a les 3 h.

El límit d’aforament per a la restauraci­ó és d’un 50% (i màxim 10 persones per taula als interiors) i d’un 75% per a les activitats esportives i culturals. El lleure nocturn tanca a les 4 h.

Tanca tot a les 3 h i té uns aforaments d’un 50% o d’un 75%, segons el nivell d’epidèmia.

La comunitat amb menys incidència (IA14 inferior a 17) limita a 10 persones per taula els comensals de bars i restaurant­s i tanca el lleure nocturn a les 4 h.

La restauraci­ó tanca a les 2 h. i les platges, a mitjanit. Obrirà bars musicals i discoteque­s el dia 8 amb el passi covid fins a les 5 h.

Aforaments limitats a un 75%, a un 50% per al lleure nocturn, que tanca a les 3 h.

 ?? JESÚS DIGES / EFE ?? L’amo d’un bar de Pamplona treu el cartell d’aforament limitat
JESÚS DIGES / EFE L’amo d’un bar de Pamplona treu el cartell d’aforament limitat

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain