La Vanguardia (Català-1ª edició)

La Reial no passa de l’empat a Getafe i el Sevilla cau a Granada

- CARLOS NOVO Madrid

La Reial Societat es podia posar líder després de l’ensopegada del Madrid davant l’Espanyol, però va notar la responsabi­litat i no ho va aconseguir. Tan sols va obtenir un empat (1-1) contra un Getafe que va sumar el primer punt de la temporada i a qui el Coliseum Alfonso Pérez va cantar el “Michel, ves-te’n ara”, als compassos finals del partit.

El Getafe va ser millor al primer temps. Sandro va obrir el marcador al minut 41 després d’aprofitar una recuperaci­ó al centre del camp de Mauro Arambarri sobre Aritz Elustondo. Va ser l’única ocasió clara del Getafe, que fins aquell instant amb prou feines havia inquietat amb una aproximaci­ó de Carles Aleñá. Oyarzábal va empatar amb el seu sisè gol del curs al 68 després de rematar de cap una centrada des de la banda dreta de Zubimendi. El VAR no va entrar a revisar unes possibles mans de Zubeldia dins l’àrea quan ja s’acostava el minut 90.

Al Nuevo Los Cármenes el Sevilla va decebre i va patir una derrota (1-0) davant el Granada amb un gol de Rochina, la primera victòria de l’equip de Robert

Moreno i la primera derrota del Sevilla. Al Martínez Valero l’Elx es va endur una patida victòria contra el Celta gràcies a un gol de Benedetto després d’aprofitar un indecisió del defensa gallec. Els visitants podrien haver esgarrapat un empat, però el VAR va anul·lar un gol a Iago Aspas per mà del davanter en el control. Al Celta es va lesionar Brais Méndez, un jugador que havia convocat Luis Enrique i que prèviament havia substituït Pedri.

A La Ceràmica el Vila-real va sumar la segona victòria de la temporada després de batre el Betis amb dos gols de Danjuma.c

?? PEPE TORRES / EFE ?? Els jugadors del Granada celebrant el gol del triomf, obra de Rochina
PEPE TORRES / EFE Els jugadors del Granada celebrant el gol del triomf, obra de Rochina